02.07.2022
Kolya Serga s-a intalnit cu Sean Penn in Ucraina: „E incredibil, insa e adevarat!” - FOTO

Prezentatorul si cantaretul ucrainean Kolya Serga s-a intalnit cu actorul de la Hollywood si regizorul Sean Penn. 

Penn filmeaza un documentar despre razboiul din Ucraina. In timp ce lucra la film la Kiev, a surprins prima zi de razboi. Ulterior, actorul a parasit Ucraina, insa recent el s-a intors la Kiev si a mers la Bucea si Irpin pentru a vedea cu ochii sai consecintele crimelor soldatilor rusi.

Dupa intalnirea cu presedintele ucrainean Vladimir Zelenski, Penn s-a intalnit si cu artistul ucrainean Kolya Serga, care serveste in Fortele Armate ale Ucrainei. Serga a impartasit o fotografie comuna cu starul de la Hollywood pe paginile sale de pe retelele de socializare si a indicat geolocalizarea Los Angeles-ului, desi intalnirea a avut loc in Ucraina.

A devenit cunoscut cand fanii il vor revedea pe Ivan Urgant pe ecranele TV

S-a dovedit ca Penn a achizitionat un tablou din cadrul proiectului de caritate Vony Razom - 333. Misiunea proiectului este de a strange fonduri pentru spitalele in care se reabiliteaza soldatii ucraineni. Regizorul america s-a alaturat si el strangerii de fonduri. 

Delia este insarcinata? Reactie in direct: „E fata...” - VIDEO

„E incredibil, insa e adevarat! Acum pictura noastra se afla in colectia legendarului Sean Penn”, spune Vony Razom intr-o publicatie. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie