03.10.2023
Daniela Costetchi - dezvaluiri neasteptate dupa divort: „Catalin a avut norocul sa-si gaseasca o persoana...” - VIDEO

Bloggerita a comentat perioada de dupa divortul ei cu Catalin. Vezi in articolul de mai jos ce a dezvaluit Daniela pe social media.

„Abia acum am inteles si simtit pe propria piele ce inseamna o despartire, dupa ce relatia a fost afisata online, practic prin ce trec eu acum. Deci doua zile in urma s-a editat un video cu mine si cu Catalin din 22 septembrie 2022 si un video cu Catalin si noua lui iubita de anul acesta”, a mentionat Daniela intr-un InstaStory.

Andreea Bostanica a implinit 19 ani! Cum arata colierul cu diamante de aproape 70 de mii de lei pe care l-a primit in dar - FOTO/VIDEO

Bloggerita a dezvaluit: „Sa nu credeti ca o sa deschid mereu acest subiect si o sa fie la ordinea zilei, ati vazut si voi ca pana acum nu am mai vorbit despre asta. Pur si simplu mi s-a dat tag in videoclipul ala acum doua zile si m-am pus asa pe ganduri, da oare cat o sa dureze perioada asta de videoclipuri editate cu mine, cu Catalin, cu noua iubita. Am intrat in comentarii ca seamana leit cu mine, ca nu m-a uitat si ma cauta in fiecare femeie, ca se vede cine a iubit mai mult, fel si fel de comentarii si pareri. Dupa o despartire lucrurile evolueaza diferit la fiecare, Catalin a avut norocul sa-si gaseasca o persoana cu care a prins o conexiune, cu care se intelege, cu care sa se simta bine si sper ca suna bine si e corect ceea ce spun o persoana care sa-l echilibreze emotional. Eu nu am reusit sa realizez nici o conexiune cu nimeni”.

Daniela a venit cu primele sale dezvaluiri dupa despartirea de Catalin: „Nu o sa arunc cu noroi niciodata in directia lui Catalin, nu o sa ma auziti vorbind de rau despre el. Barbatul acesta la un moment dat a fost tot de ce aveam nevoie si sper ca si eu am fost tot de ce a avut nevoie la un moment dat si punctul cheie e la un moment dat. In timp caracterele noastre s-au schimbat si pur si simplu am simtit ca ne batem cap in cap. S-a luptat, s-a discutat, insa nu era nici o cale de mijloc si am zis nu”.

Diana Voevutki - o mireasa stilata si rafinata! Noi imagini din ziua in care designerul s-a casatorit - FOTO/VIDEO

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este mama une fetite pe nume Leila.

Proiectul #CuDragPentruAcasa, de 8 ani tot mai aproape de cei aflati in dificultate! Svetlana Sainsus, fondatoarea caritate.md: „Pana asteptam sa faca statul, noi singuri suferim de aceste conditii”

Articole din aceeasi categorie