01.05.2023
Daniela Costetchi, despre operatia de marire a sanilor: „Dupa nastere nu am mai putut sa ma privesc in oglinda...” - FOTO

Acum o luna si jumatate, bloggerita Daniela Costetchi si-a facut o interventie de marire a sanilor. Aceasta a decis sa scrie o postare despre toata recuperarea si ce a motivat-o sa recurga la operatie. 

„Vreau sa expun cateva ganduri in legatura cu interventia facuta acum o luna jumate, implantul mamar.”, a spus Costetchi si a mai adaugat: „Acum ca m-am recuperat, nu ma mai doare nimic, nu simt niciun disconfort, dorm linistita si pe o parte, ce dor mi-a fost, oricum, numai nu pe spate. Acele doua saptamani in care am dormit doar pe spate si in pozitie de semi-asezata mi-au ajuns cat pentru toata viata, noaptea alunecam, trebuia sa apelez la ajutor ca sa fiu ridicata la loc, ca sa ma ridic din pat pentru a merge la baie, la fel, trebuia sa apelez la ajutor, dar s-a trecut si sunt foarte mandra de curaj si decizia luata.”

Luciana Spinu - despre criticile asupra sa dupa ce s-a recasatorit si a devenit mama pentru a doua oara: „Fac asta oamenii care...” - VIDEO

Daniela a marturisit ca este impacata cu corpul sau: „Acum ca ma simt mai bine si pot cu pasi mici experimenta tot felul de haine pentru partea de sus, sunt plina de recunostinta, e un sentiment aparte sa fii impacata cu corpul tau, am avut mereu bustul mic si as minti daca as spune ca nu a fost mereu un complex.”

Bloggerita a mentionat ca fostul ei sot niciodata ii aprecia infatisarea: „M-a ajutat faptul ca l-am intalnit pe Catalin si nu m-a facut niciodata sa ma simt „insuficient de buna” sa-mi dea vreo aluzie ca sunt prea plina, slaba, fara fese bombate, fara sani. Dupa nastere nu am mai putut sa ma privesc in oglinda, pana si „ocupatia de seara” preferam sa o fac in tricou.”

„A fost ziua cea mare!” Marcela Paladi, tot mai aproape sa mearga pe propriile picioare. Vezi ce mesaj emotionant a publicat aceasta - FOTO/VIDEO

Totodata Daniela a spus ca aceasta interventie e cea mai buna decizie a ei: „Anul acesta e anul schimbarilor pentru mine, din multe puncte de vedere, si cu mana pe inima va spun ca aceasta interventie a fost una dintre alegerile mele bune in viata. Daca aveti resurse si va doriti, sa aveti tot curajul din lume si va incurajez sa o faceti, stiu cat de mult conteaza ca o femeie sa se simte bine in pielea ei.”

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Aceasta are o fiica pe nume Leila.

Articole din aceeasi categorie