08.01.2024
Daniela Costetchi a fost victima unei escrocherii! Ce i s-a intamplat bloggeritei chiar in ziua de Craciun pe stil vechi - FOTO/VIDEO

Nici in ziua de Craciun nu a avut liniste. Daniela Costetchi a avut parte de un incident neplacut. Vezi ce i s-a intsamplat in articolul de mai jos.

In ziua de Craciun pe pagina de Instagram a Danielei Costetchi au aparut cateva imagini suspecte. Astfel au fost publicate mesaje atat in feed cat si pe Story cu mesajul: „Sfarsit”.

Dan Ionita a petrecut Craciunul in spital alaturi de iubita lui! Care este cauza, dar si cum se simte Cristina - FOTO/VIDEO

Internautii au venit cu mai multe reactii ingrijorandu-se de starea bloggeritei: „Ce sa intamplat nu inteleg??”, „Cat de “handicapat” sa fii sa pui like la aceasta postare?”, „Se spune ca de Craciun oamenii sunt mai buni. Poftim cata bunatate emana, chiar ma intreb unde incape atata in ei?”.

Experienta neplacuta prin care a trecut Felicia Dunaf: „Am intrebat daca dintii sunt intregi” - VIDEO

In sectiunea comentarii a postarii a fost lasat si un mesaj de la tatal Danielei care a mentionat: „Buna seara la toti, eu sunt tatal Danielei Costetchi, cu fata mea e tot bine. Azi dimineata au spart contul de Instagram, dar o puteti gasi pe celalalt cont de Instagram Costetchi Daniela, cu copilasul meu e tot bine nu va ganditi la rau”.

De pe celalalt cont a aparut si Daniela cu o reactie si cu un mesaj pentru urmaritorii sai: „Buna ziua tuturor, am intrat sa va anunt ca momentan contul meu este a palestinienilor, la 6 dimineata s-a intamplat minunea, incerc sa rezolv, iar pana una alta ne vedem aici”.

In urma celor postate pe pagina sa, in mediul online a aparut si Daniela destul de speriata si cu emotie in voce, aceasta a dezvaluit: „Deci am vazut ca au pus sfarsit la poza, exact cum a pus si Nikusea in ziua in care si-a pus capat zilelor. Inseamna ca e cineva care ma stie si pe mine”.

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este mama une fetite pe nume Leila.

Este o fashionista inraita! Cat a cheltuit Doina Stratan pentru noile sale sandale de la Gucci - FOTO

Articole din aceeasi categorie