08.01.2024
Experienta neplacuta prin care a trecut Felicia Dunaf: „Am intrebat daca dintii sunt intregi” - VIDEO

Recent, pe social media, Felicia Dunaf a povestit internautilor despre un moment mai putin placut care i s-a intamplat cu ceva timp in urma.

In timp ce schia pe o partie, Felicia a cazut jos si s-a accidentat. Interpreta a recunoscut ca jumatate de an nu putea sa-si ridice mana dreapta.

„Exact pe partia asta si eu mai nu mi-am rut capul. Jumatate de an nu puteam ridica mana dreapta si cand am cazut mi-am muscat limba. Primul lucru ce am facut am intrebat daca dintii sunt intregi”, a mentionat Dunaf.

De asemenea, in descrierea unui filmulet de pe Tik Tok in care o persoana cade jos, interpreta a adaugat: „Eu am deja vu”.

„Mai fericiti ca niciodata”. Katy Perry si Orlando Bloom ar urma sa se casatoreasca in 2024. Cei doi sunt logoditi din 2019

Deja vu este fenomenul de a simti ca si cum cineva a mai trait situatia prezenta. Este o iluzie a memoriei prin care – in ciuda unui sentiment puternic de amintire – timpul, locul si contextul experientei „anterioare” sunt incerte sau imposibile.

Felicia Dunaf este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta este de asemenea activa si in mediul online acolo unde impartaseste fotografii si videouri cu momente din viata sa de zi cu zi.

Olia Tira a sarbatorit Craciunul la Dubai! Ce tinuta spectaculoasa a purtat interpreta - FOTO

Articole din aceeasi categorie