08.01.2024
Dan Ionita a petrecut Craciunul pe stil vechi in spital alaturi de iubita lui! Care este cauza, dar si cum se simte Cristina - FOTO/VIDEO

Dan Ionita a avut parte de un alt fel de Craciun, anul acesta a sarbatorit in spital. Vezi in articolul de mai jos de ce a petrecut aceasta sarbatoare acolo.

In decembrie, Dan Ionita a publicat in mediul online anuntand ca iubita lui, Cristina a suferit o interventie, acesta a mentionat atunci: „Suntem la Spitalul Sfanta Treime, de ieri. Cristinei i-au aparut niste dureri si cand am venit aici am inteles ca este o problema, deloc simpla, mai tarziu am aflat ca trebuie interventie. De asa interventie nu se apuca orice medic, fiindca e insarcinata”.

Ieri, Dan a publicat din nou cateva InstaStory-uri din spital, mentionand in unul din ele: „Pentru toti cei care astazi sarbatoresc Craciunul, noi va dorim sarbatoare frumoasa in familiile voastre. Noi am revenit aici, inca nu s-a terminat tot, dar speram ca pana de Sfantul Vasile sa fie totul bine”.

Daruri, dragoste si o atmosfera unica! Spiritul Craciunului a cucerit Instagramul. Vezi cum sarbatoresc vedetele noastre - FOTO/VIDEO

Omul de afaceri este alaturi de iubita sa si incearca sa o scoata din starea in care se afla, astfel cei doi au dansat vals chiar in camera de spital.

Globurile de Aur 2024: cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu. Margot Robbie si Jennifer Lopez, incantatoare - FOTO

Dan Ionita este un om de afaceri si blogger din Republica Moldova ce detine o comunitate de peste 350 de mii de abonati. Acesta are un baietel din fosta relatie pe nume Artur. Recent, Ionita a anuntat ca iubita lui Cristina este in asteptarea unui copil.

Olia Tira a sarbatorit Craciunul la Dubai! Ce tinuta spectaculoasa a purtat interpreta - FOTO

Articole din aceeasi categorie