31.08.2023
Daniela Cheltuitor - sedinta foto plina de tandrete alaturi de familia sa! Ce mesaj emotionant a publicat bloggerita: „Nu stim cum e sa fii parinte perfect...” - FOTO

Bloggerita Daniela Cheltuitor traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei. Aceasta este mama unei fetite minunate pe nume Eva, iar acum e in asteptarea unui baietel.

Daniela Cheltuitor impreuna cu sotul sau si fiica lor au decis sa organizaze o sedinta foto de exceptie.

Meghan Markle s-ar putea imbogati din Instagram! Suma colosala pe care ar putea sa o ceara pentru o singura postare

Cei trei au decis sa se asorteze, astfel, acestia au purtat aceeasi culoare la haine. 

Imagini adorabile! De Ziua Limbii Romane, fiul Anisoarei Loghin, Raul, recita Imnul Republicii Moldova - VIDEO

Daniela Cheltuitor a postat si un mesaj in descrierea imaginilor: „Familia este unul din cele mai frumoase elemente ale societatii. Familia ideala nu exista, cum nu exista relatie ideala, job ideal..( dar noi tindem spre asta, prin comunicare si respect reciproc) Imi place viata asa cum e, cu bune cu rele, cu toate fixurile si problemele pe care le are, asa simt viata din toate punctele de vedere. Am inceput sa inteleg cat de important pentru Eva este armonia si relatia buna dinte mine si Andrei, deja e mare si intelege totul. Familia este foarte importanta in evolutia copilului, configurand o arena a dezvoltarii psihice si sociale. In familie, copilul invata pentru prima data ce e bine si ce e rau si dobandeste un prim set de valori. Nu stim cum e sa fii parinte perfect, ne straduim sa oferim copiilor nostri ceea de ce am dus noi lipsa”.

„Ce frumos”, „Cat de frumosi sunteti”, „Iti doresc nastere usoara scumpa”, „Extraordinar de frumoase poze”, au scris cativa urmaritori virtuali in sectiunea de comentarii a pozelor.

Marco Ballerini iubeste din nou! Ce mesaj i-a dedicat actualei, dar si cum arata focoasa cu care formeaza un cuplu dupa divortul de fosta sotie - FOTO

Katy Black si Cristian Cebotari au rasfoit prin arhiva! Cum aratau cei doi acum 6 ani - FOTO

 Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are peste 250 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul ei s-au casatorit in 2021. In luna martie al anului 2022 bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva, iar in luna aprilie al anului 2023 aceasta a anuntat ca este din nou insarcinata cu un baietel.

Articole din aceeasi categorie