31.08.2023
Marco Ballerini iubeste din nou! Ce mesaj i-a dedicat actualei, dar si cum arata focoasa cu care formeaza un cuplu dupa divortul de fosta sotie - FOTO

Se pare ca Marco Ballerini si-a gasit linistea si este in sfarsit fericit si implinit sufleteste.

Dupa ce a divortat acum cateva luni de Diana, fosta lui sotie, acesta si-a refacut viata personala. In prezent, Marco traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de make-up artista, Ina Raicu.

Katy Black si Cristian Cebotari au rasfoit prin arhiva! Cum aratau cei doi acum 6 ani - FOTO

Marco a decis sa-si anunte urmaritorii despre acest lucru si a postat o fotografie cu noua sa iubita.

In descriere acesta a lasat si un mesaj: „In ciuda privirilor noastre catre directii diferite, sufletele noastre s-au intalnit si am descoperit ca impartasim acelasi cod al valorilor si aspiratiilor, iar conexiunea noastra devine o punte spre intelegere si evolutie comuna”.

Imagini adorabile! De Ziua Limbii Romane, fiul Anisoarei Loghin, Raul, recita Imnul Republicii Moldova - VIDEO

„Bravo, Marco! Mai tanara, mai frumoasa! Vreau sa fiu ca tine la 50”, „Indiferent de ce gandeste cardul, ai fost corect, si ramai sa fii asa in ochii multor persoane. Fiecare din noi ne dorim o noua poveste de dragoste, o noua inspiratie. Tu o meriti. Felicitari!”, „Felicitari, sunteti un barbat minunat din ceea ce vedem aici”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-a primit Marco din partea internautilor. 

Marco Ballerini este un arhitect italian. Acesta a divortat recent, de femeia de afaceri, Diana Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris.

De nerecunoscut! Cum arata Blanket, singurul fiu biologic al lui Michael Jackson, la 21 de ani - FOTO

Articole din aceeasi categorie