23.10.2023
Daniela Cheltuitor - sedinta foto alaturi de fiul ei la o luna dupa ce a nascut - FOTO

Acum o luna, la data de 23 septembrie 2023, bloggerita Daniela Cheltuitor a devenit mamica pentru a doua oara. Aceasta a adus pe lume un baietel pe nume Mark.

Si pentru ca ii place sa imortalizeze cele mai frumoase si importante momente din viata ei prin intermediul fotografiilor, recent, Cheltuitor a organizat o sedinta foto alaturi de bebelusul sau.

Imaginile au fost incarcate pe Instagram acolo unde au adunat in doar o zi aproape 5 mii de aprecieri.

Patru forte ale muzicii noastre si-au unit talentele si au facut senzatie combinand mai multe stiluri de muzica! Cum a fost atmosfera la concert - VIDEO

„Am invatat un lucru, sa visez”, a scris Daniela in descrierea fotografiilor care au strans comentarii adorabile din partea internautilor.

„Vai, ce dragut! Crestere usoara”, „Cat de frumosi sunteti! Crestere usoara”, „Sa fiti sanatosi, va ador. Sunteti foarte frumosi”, „Multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvinteze”, sunt cateva dintre mesajele primite.

Mihaela Tabura si-a sarbatorit ziua de nastere! Cati ani a implinit interpreta, dar si ce i s-a intamplat imediat dupa aniversare - FOTO

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Republica Moldova. Aceasta are aproape 260 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul ei s-au casatorit in 2021. Cei doi au o fetita si un baietel.

Articole din aceeasi categorie