23.10.2023
Mihaela Tabura si-a sarbatorit ziua de nastere! Cati ani a implinit interpreta, dar si ce i s-a intamplat imediat dupa aniversare - FOTO

Interpreta de muzica populara Mihaela Tabura a implinit 31 de ani, la data de 21 octombrie 2023. Cu aceasta ocazie, sotul, prietenii, dar si colegii sai muzicieni au felicitat-o pe retelele sociale. 

Artista a primit o multime de felicitari din partea apropiatilor si a colegilor sai de breasla.

Iubire fara limita de varsta! Top 7 cupluri de la noi pentru care diferenta mare de ani n-a fost un obstacol in calea fericirii - FOTO

Mihaela a publicat si cateva imagini cu baloanele, dar si cu tortul aniversar, iar in descriere a mentionat: „31! Multumesc tututor”.

Gemenele bloggeritei Maggy Platon seamana tot mai mult cu tatal lor! Iata dovada - FOTO

Interpreta a publicat o imagine care a fost facuta la ora 3 noaptea, dupa petrecere, iar in descriere a scris: „Aseara”.

Iar dupa a publicat un mesaj care i-a ingrijorat pe fani, unde a dezvaluit:  „Azi trebuia sa fiu in Londra, iar maine seara deja al Paris, dar uite ca planurile se schimba cand e vorba de sanatate. Ne vedem cand ma fac bine, vreau sa vad Parisul cu zambetul pe buze”.

Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova. Este casatorita cu Dumitru Birsanu. Cei doi au impreuna un baiat pe nume Mihai. 

Olga Verbitchi, mesaj cutremurator la trei ani de la moartea bunicului sau: „Tot ce am vrut a fost sa vezi cum ajung mare” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie