16.12.2022
Daniela Burlaca te invita la un altfel de spectacol! Actrita va organiza un eveniment de caritate, unde oaspetii vor putea dona pentru o mama care traieste cu 6 copii intr-o casa avariata: „Acoperisul lor este gaurit, ploua, este frig, nu au o soba, nu au podele” - VIDEO

In ajunul sarbatorilor de iarna cu totii incercam sa fim mai buni si sa-i bucuram pe cei de langa noi. Actrita Daniela Burlaca te invita la un spectacol caritabil in sustinerea unei mame cu 6 copii, lipsiti de casa. Despre ce este vorba, afla imediat din reportajul de mai jos, marca O Seara Perfecta. 

„Fiindca suntem in luna sarbatorilor, luna decembrie, care este de fapt cea mai fierbinte luna a anului, atunci cand toata lumea se sensibilizeaza si se autosesizeaza ca ar fi bine sa spunem un pic stop rutinei, goanei timpului si sa ne gandim mai mult la familie, la cei apropiati si de ce nu, nu in ultimul rand, sa ne gandim la oamenii care sunt mai tristi decat noi, care au nevoie de ajutor si care trebuie ajutati, sustinuti, motivati oferindu-le astfel ideea si transmitandu-le mesajul ca viata e frumoasa, ca oamenii sunt pentru oamenii, ca oricand Dumnezeu are grija de noi si trebuie sa fim mai buni. 

Iti doresti sa-ti faci un tatuaj , dar nu te poti hotari? Afla de la tattoo artistul, Stas Baciu, cat este de important ca acesta sa aiba o semnificatie: „Sunt foarte bucuros ca azi oamenii incep a percepe tatuajele altfel” - VIDEO

Am initiat campania „Visez la o casa cu dor si iubire” aici la Teatrul Geneza Art, pentru a face un bine celor 6 copii si mamei lor, care locuiesc actualmente in satul Sinesti, raionul Ungheni. Ei locuiesc in niste conditii foarte grele, au o casa care nu poate fi numita o casa pentru trai, pentru ca acoperisul lor este gaurit, acolo la propriu ploua, este frig, nu au o soba, nu au podele, alearga sobolani pe acolo. E o casa avariata. Nu se poate locui acolo. Le-au oferit-o ca sa traiasca ceva timp, pana nu isi vor gasi un cuib al lor. Mariana este o femeie de 37 de ani, are 6 copii, nu este intr-o relatie buna cu tatal copiilor, el a plecat peste hotare, nu tin legatura. Mariana este o femeie de treaba, pur si simplu are nevoie de ajutor. Nu este o femeie care are vicii, este doar o mama care a dat viata acestor copii frumosi, care sunt sanatosi, dar care din pacate cunosc ce inseamna saracia si greutatile”, Daniela Burlaca, actrita. 

Evenimentul caritabil cu genericul „Visez la o casa cu dor si iubire” va avea loc pe 17 decembrie, la Geneza Art. Pe scena vor urca artisti precum baietii de la Akord, Dara, dar si actorii teatrului. 

„Vom tine un spectacol. Invitam lumea la un dialog, la o serie de interviuri care vor fi ambalate si cu un mini concert, pentru ca avem prieteni care vin sa faca caritate atunci cand este vorba de oamenii care au mai putin decat altii. Incepe la ora 13, aici pe hol, unde vom face un targ de caritate si toate cadourile care vor fi procurate la acest targ, vom avea o zona amenajata unde le vom putea dona si aceste cadouri le vom putea duce impreuna cu Mos Craciun, de asemenea, in satul Sinesti, acolo unde exista foarte multi copii social vulnerabili”, Daniela Burlaca, actrita.

„Ai fost nu doar un parinte”! Marina Carnat, imagini adorabile alaturi de mama sa. Ce mesaj emotionant a publicat bloggerita - FOTO

Interviurile vor fi realizate cu oameni care au ce spune si ale caror povesti te vor inspira.

„Vorba este despre un medic obstetrician, un medic pediatru, o actrita cu o experienta valoroasa, cu o activitate enorma, mai ales in materie didactica. Este vorba despre interviul cu Dara, interviul cu o alta persoana care a facut timp de trei luni de zile caritate, atunci cand a inceput razboiul, pentru refugiati si alti prieteni ai Teatrului Geneza Art care vor urca pe scena. Donatia tuturor celor care vor sa ofere acestor copii este un bilet la teatru, in suma de 300 de lei. Atat cat costa un bilet la teatru, atat costa intrarea la acest spectacol de caritate. O remarca importanta, avem optiunea „cumpara un bilet fara prezenta”, ceea ce ofera posibilitatea sa donati acesti bani care, absolut fara nicio exceptie, vor merge la aceasta familie care are nevoie”, Daniela Burlaca, actrita. 

Daniela Burlaca ne-a spus si ce a determinat-o sa faca acest spectacol.

La 75 de ani arata si se simte ca la 50! Afla povestea Nadejdei, femeia care motiveaza prin stilul de viata si alimentatie, sambata la iSanatate - VIDEO

„Acest moment al razboiului care ne afecteaza pe toti foarte, foarte mult si ne dam seama ca foarte multa lume sufera in jur. Asta ne solidarizeaza cumva si vrem sa incercam sa dovedim ca oamenii sunt pentru oameni, ca exista mai mult bine decat rau pe lumea asta pana la urma. Faptul ca am devenit recent mamica, copilul este o mare motivatie pentru mine. Am zis ca atat de mult imi iubesc copilul, incat stiu cum e sa-ti iubesti copilul si sa nu-i poti oferi. Asta am simtit cand am fost in casa Marianei si ea era atat de modesta, atat de vinovata se simtea, incat am zis, nu stiu daca merita ea asta sau nu. Totusi, pana la urma, sa dai nastere unui om e si un mare sacrificiu si o mare fericire. Nu insist, doar vin cu rugamintea atat cat este posibil. Am pus un pret pentru acest bilet care ar fi accesibil pentru toate categoriile sociale. Si, daca e posibil, sa procuri un bilet, suntem foarte recunoscatori. Daca nu, le doresc tuturor multa sanatate, dar sa ne gandim ca traim cu prezentul, nu stim ce ne asteapta maine. Trebuie sa facem fapte bune atata timp cat traim, pentru ca viata este foarte scurta si merita traita cu sens”, Daniela Burlaca, actrita. 

Articole din aceeasi categorie