15.12.2022
„Ai fost nu doar un parinte”! Marina Carnat, imagini adorabile alaturi de mama sa. Ce mesaj emotionant a publicat bloggerita - FOTO

Bloggerita si mama a 8 copii, Marina Carnat, a publicat o serie de fotografii in care apare impreuna cu cea care i-a dat viata. In descrierea postarii de pe Instagram, Marina a scris si un mesaj emotionant mamei sale.

Aceasta a povestit despre lucrurile pe care le-a invatat de la mama ei. „Mama, esti cea mai speciala femeie din viata mea, iar asta nu doar datorita faptului ca m-ai nascut, ingrijit si educat! Prin impresiile tale, mereu mi-ai transmis experienta ta de viata, m-ai ocolit si m-ai ajutat sa previzionez viitorul si sa nu fac aceleasi greseli ca si tine. Prin exemplul tau, m-ai invatat ca trebuie sa ma regasesc ca persoana, sa caut sa fiu fericita in unire cu sotul. In sufletul tau, mereu a trait responsabilitatea si nevoia de a arata dragoste si grija fata de altii. Aceste nevoi te-au condus sa devii educatoare la gradinita, apoi invatatoare la scoala, apoi sa conduci un centru de criza pentru femeile care traiau in violenta domestica, apoi sa creezi din natura cea mai biologica si naturala crema pentru tine si fiicele tale, ca apoi sa se poata bucura si alte femei de aceasta.”, a mentionat Marina.

De asemenea ea a adaugat: „Mama, cand ma gandesc la fiinta ta, eu nu pot trasa o linie ascutita intre spiritual si material, intre pur estetic si uman, intre frumusete si maternitate. Eu recunosc ca mereu ai avut dreptul de a trai pe deplin in aceste, la prima vedere, lumi diferite, pentru ca doar tu ai putut sa le conectezi, ai avut capacitatea de a profita de oportunitati, sa iei potentialul si sa beneficiezi tu si toti din jurul tau.”

Laura Vetty si-a schimbat prefixul! Vezi cum a inceput dimineata interpretei de ziua sa de nastere - FOTO/VIDEO

Marina i-a multumit totodata lui Dumnezeu pentru ca are o mama minunata. „Mama, imi amintesc si acum cand eram mica, m-ai invatat sa desenez, sa citesc, sa scriu. Ai fost prima mea invatatoare. Amintiri frumoase din copilaria mea sunt cand ne culcam la pranz sa dormim si eu mereu voiam sa dormim imbratisate, sa iti simt caldura si mirosul. Sau cand te intorceai devreme de la munca, ma luai de la gradinita si mergeam mandre de mana pe strada si vorbeam ca doua prietene. Sau cand lasai toate activitatile doar sa imi explici cum sa rezolv problemele la matematica ce-mi pareau complicate, depuneai efort ca sa le rezolvam in avans, ca apoi sa le pot rezolva independent. Mereu nu ai fost doar un parinte pentru mine, ci esti si mentorul meu care m-a indrumat sa ma indrept spre scopurile mele si m-a sustinut sa fac lucruri care pareau a fi o provocare grea. Esti o mama minunata si ma simt atat de binecuvantata ca sunt fiica ta. Astazi, vreau sa-I multumesc lui Dumnezeu (fara ocazie) ca m-a trimis aici ca fiica ta.”, a spus Carnat.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat. Aceasta a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. 

De ziua sa de nastere a ajuns la Las Vegas impreuna cu sotia! Vezi cum si-a sarbatorit in acest an aniversarea luptatorul Ion Cutelaba - FOTO

Articole din aceeasi categorie