07.09.2023
Daniela Andreev a dat totul din casa! Cum este relatia cu soacra, cine este capul familiei, dar si cati bani au castigat tinerii insuratei la nunta - VIDEO

Mai bine de o luna de cand prezentatoarea Pro TV, Daniela Andreev s-a maritat si a devenit femeie la casa ei. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta mai multe detalii despre perioada de dupa nunta.

Daniela a dezvaluit ca dupa nunta nu s-a schimbat nimic: „Nici nu am reusit sa simt pentru ca a fost o luna foarte intensa, dupa evenimentul nostru am mai avut cateva evenimente la prietenii nostri, dupa asta vacanta si iata acum la lucru. Anul nu simti cand trece, dar luna nici atat”.

 „Noi nu avem capul sau gatul familiei, totul absolut impartim la doi, discutam si ajungem la un numitor comun sau nu. Dar daca nu ajungem stam un pic suparati, ne trece si oricum ajungem. La noi chiar si gatitul, ordine in casa se imparte la doi, nu se impart responsabilitatile ca femeia trebuie sa stea in casa sa gateasca si sa fie totul super aranjat si la locul lui, iar barbatul. Nu, la noi totul se imparte la doi, cine mananca, ala spala vasele”.

O altfel de nunta! Ella Chistol si sotul sau, Andrei sarbatoresc 10 ani de casatorie. Ce eveniment grandios pregatesc cei doi soti - VIDEO

Prezentatoarea Pro TV a marturisit si care este relatia cu soacra sa:  „Sunt intr-o relatie foarte frumoasa, chiar de la inceput ma primit foarte bine si nu am simtit ca sa fie posesiva, dimpotriva foarte atenta si buna cu mine. Stie ca muncesc foarte mult si are grija aceasta de mama pe care o manifesta si in cazul meu, mereu ne intreaba daca suntem bine, daca am mancat. Este o relatie foarte frumoasa”.

Fiind intrebata cati bani au facut la nunta, Daniela a mentionat:  „Cand am pregatit si am facut acest eveniment am zis din start ca facem o petrecere de la care sa ne simtim bine. Nu a fost o nunta clasica pentru ca tu ai fost la el, au fost cei mai apropiati oameni atat din partea mea cat si din partea lui. Si a fost o petrecere intr-o familie foarte mare, a fost totul foarte fain, am primit daruri foarte multe, pe alocuri impresionate la care noi nu ne-am asteptat”.

Dianna Rotaru - detalii despre cea mai importanta si frumoasa perioada din viata ei: „Am plans amandoi, ne-am strans de mana pentru ca a fost...” - VIDEO

 „A fost o saptamana de miere, nu o luna. A fost o vacanta mult asteptata pentru ca un an inainte pana la aceasta vacanta nu am fost nicaieri pentru ca nu am avut liber de la munca si eram obosita maxim. A fost foarte intens, a fost foarte mult dar mai e nevoie si de odihna caci dupa asta cine o sa lucreze”.

Cornelia Stefanet a rasfoit prin amintirile din copilarie! Interpreta a publicat o secventa video de la 11 ani: „Ma recunoasteti” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie