07.09.2023
O altfel de nunta! Ella Chistol si sotul sau, Andrei sarbatoresc 10 ani de casatorie. Ce eveniment grandios pregatesc cei doi soti - VIDEO

Andrei a imbracat costumul de mire din nou, iar Ella si-a asortat tinuta cu sotul sau. De data asta, bloggerita si-a uimit fanii cu organizarea nuntii la aniversarea de 10 ani. Vezi imaginile cu cei doi soti in articolul de mai jos. 

Ella Chistol si Andrei sarbatoresc astazi nunta de aluminiu, cei doi au decis sa-si mai organizeze o sarbatoare pe care sa o tina minte peste ani.

Bloggerita a publicat un reels pe pagina sa de Instagram, unde cei doi si-au asortat hainele de nunta si sunt gata de petrecere.

„Nunta, altfel, nunta de aluminiu. 10 ani ca 10 zile”, a mentionat Ella in descrierea secventei video.

Daniela Cheltuitor a implinit 27 de ani! De ce surpriza a avut parte bloggerita la miezul noptii, dar si ce mesaj a publicat pe social media, nasa acesteia - VIDEO

Ella a ales sa imbrace in aceasta zi speciala o rochie de tip sirena cu cristale, avand un decupaj pe picior care ii evidentiaza frumos silueta, iar Andrei a ales un costum alb. Cei doi sunt pregatiti pentru marele eveniment care urmeaza sa fie seara alaturi de prieteni, cunoscuti si familie.

Internautii au venit cu mai multe mesaje in sectiunea comentarii a secventei video: „Asta da nunta! Cred ca fiecare din noi am vrea o nunta repetata, peste 10 ani, pe care am organiza-o perfect! Cu siguranta din asta veti intelege ceva! Atunci a fost o nunta, pentru invitati mai mult”, „Casnicie fericita sa aveti pana la batrinete. Sunteti frumosi si drept exemplu pt fetitele voastre!”, „Felicitari cu ziua nuntii multa dragoste fericire si bucurii de la printesele voastre!”.

Mihaela Chistol, cunoscuta in mediul online ca Ella Chistol, este o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de peste 280 de mii de urmaritori. Aceasta este casatorita cu Andrei Chistol si impreuna ei au doua fete, Andreea si Emma.

Cornelia Stefanet a rasfoit prin amintirile din copilarie! Interpreta a publicat o secventa video de la 11 ani: „Ma recunoasteti” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie