07.09.2023
Dianna Rotaru - detalii despre cea mai importanta si frumoasa perioada din viata ei: „Am plans amandoi, ne-am strans de mana pentru ca a fost...” - VIDEO

Invitata in studio-ul O Seara Perfecta, Diana Rotaru a venit cu cele mai noi detalii din viata personala, ce schimbari se intampla in viata interpretei.

Recent, Dianna Rotaru a plecat de la emisiunea Gusturile se Discuta, aceasta a dezvaluit: „Mi-am luat ramas bun de la acest minunat proiect din care am facut parte timp de 2 ani de zile si vreau sa spun ca sa rupt ceva din mine, pentru ca ma atasasem atat de mult de tot ce faceam acolo, de colegii mei. Relatia asta pe care am construit-o timp de 2 ani cu toata echipa Pro TV,  ma facut dependenta de tot ce am creat acolo. Dar deja o sa fiu doar in calitate de telespectator. O felicit inca o data pe noua prezentatoare, Iulia Deliu si ii doresc mult succes, sunt gata sa o ajut si sa ii dau tot felul de idei”.

Dianna a povestit ce a facut dupa ce a plecat din platoul emisiunii Gusturile se Discuta: „Dupa ce am intrat in vacanta de la Gusturile se Discuta am fost contactata de un post de televiziune din Romania si mi sa propus un alt rol, tot de prezentator dar deja intr-o alta postura, un reality show, unde se creeaza cuplurile. A fost provocarea vietii mele acest proiect pentru ca tocmai luasem diploma de la psihologie si crede-ma asta ma ajutat foarte mult. Iulie si August am locuit la Bucuresti ca sa fac parte din acest reality show si vreau sa va spun ca au venit oameni de la 33 de ani in sus ca sa participe in cadrul acestui proiect oameni maturi care si-au mai dat o sansa pentru o noua iubire. Vara aceasta nu am avut odihna de loc”.

In urma cu ceva timp interpreta a dezvaluit ca este insarcinata, in cadrul emisiunii aceasta a dat mai multe detalii: „Eu sunt coapta de mult pentru ca sentimentul asta l-am simtit undeva la 28 de ani ca vreau sa devin mamica, doar ca lucrurile m-au depasit. Sau intamplat alte lucruri importante in viata mea si am zis ac asa trebuie sa fie si de fiecare data cand eram intrebata de ai mei cand, le spuneam ca va veni ziua binecuvantata cand eu voi deveni mamica. Intotdeauna mi-am dorit sa traiesc acest sentiment, eu care am 12 finuti intotdeaun spuneam ca chiar daca nu am nascut spuneam ca am 12 copii”.

„Momentul cand am aflat ca sunt insarcinata a venit inainte de un concert, am facut testul clar si s-a intamplat dupa ziua mea de nastere si am zis ca asta este un cadou frumos, dar este un cadou asumat pentru ca ne-am propus sa devenim parinti. Sentimentul pe care l-am trait in acel moment, cand am constientizat ca voi avea un nou rol in viata ma facut sa plang. Am plans amandoi, ne-am strans de mana pentru ca a fost o dorinta comuna si e frumos cand se intampla acest lucru de comun acord, cand doi oameni maturi isi doresc sa traiasca asemenea sentimente”, a povestit Dianna si despre momentul in care a aflat ca este insarcinata.

Dianna a fost provocata sa raspunda la 5 intrebari. 

Ce inseamna perioada de veghe la copil? „Perioada de veghe este perioada de somn”.

Cand apar primii dinti? „Cand da domnul”.

Dupa cate zile de la nastere cade buricul? „Vai de mine, hai nu ma speria cu buricul si alea. Eu sunt acum la capitolul lunilor, nu m-am documentat ce o sa fie atunci. Eu sunt in prezent aici si acum”.

Ce inseamna colici? „Asta stiu, are dureri la burtica”.

Cum e corect biberon sau suzeta? „Suzeta, dar tu nu mai intrebat corect”.

Articole din aceeasi categorie