07.06.2023
Totul despre aditia osoasa! Afla ce presupune aceasta interventie, dar si cat dureaza recuperarea, afla de la medicul Olga Rusu - VIDEO

Pentru a fi posibila inserarea implanturilor dentare este necesar sa fie respectate anumite criterii. De aceea, chirurgii recurg la interventia de aditie osoasa. Ce presupune aceasta interventie, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Fiecare dintre noi isi doreste un zambet frumos, sanatos, o dantura perfecta. De aceea, reporterul Pro TV, Madalina Sorocovschi, a fost in vizita la clinica unde activeaza Olga Ursu pentru ca aceasta sa povesteasca mai multe detalii despre aditiile osoase.

„Pacienta de la noi din fotoliu este Maria. Ea a venit in ianuarie cand avea o problema urgenta. Pacienta 6 luni a purtat dintele temporar. Acum a revenit ca sa vedem daca totul este bine. Totul este bine, cred ca i-am capatat incredere pentru ca a decis sa ne lase in mainile noastre toata dantura”, a mentionat Olga Ursu, expert in chirurgie si implantologie orala.

Mandria familiei Advahov! Catalin Advahov a facut furori la show-ul „Goldene Note 2023” de la Viena - VIDEO

Olga Ursu a explicat, de asemenea, cum are loc, de fapt, o aditie osoasa: „Astazi ne ocupam de alta interventie chirurgicala, este vorba despre o aditie osoasa. Crestem os pentru a insera ulterior implantul. Vom colecta os de la pacienta din alta zona a cavitatii bucale si vom pregati aceasta zona pentru a insera ulterior implanturi”.

Intrebata cum intelegem ca avem nevoie de o astfel de interventie, Ursu a raspuns: „In primul rand atunci cand ne lipsesc dinti avem nevoie sa inseram implanturi. In al doilea rand, dupa o consultatie la medic”.

Horoscop 7 iunie 2023. Zodiile care trebuie sa-si mentina echilibrul emotional in dragoste

Dupa interventia respectiva este nevoie de o recuperare mai lunga decat de obicei. „Recuperarea este mai anevoioasa decat dupa o implantare standart, deoarece colectam os tot de la pacienta, din alta zona. Pacienta va avea doua plagi operatorii.”, a povestit expertul in chirurgie si implantologie orala.

Articole din aceeasi categorie