03.10.2023
Dan Ionita si-a provocat iubita sa cheltuie 5 mii de lei intr-o ora! Vezi ce a urmat: „Dar cu o conditie...” - VIDEO

Dan Ionita este unul dintre cei mai urmariti bloggeri din tara. Acesta creeaza zilnic continut pentru retelele sale de socializare, astfel, pastrand mereu interesul internautilor.

Recent, acesta a decis sa o provoace pe iubita lui ca aceasta sa cheltuie 5 mii de lei intr-o ora. Acceptand provocarea, Dan a filmat experienta si a postat-o pe contul lui de TikTok.

„Cristina, aici sunt 5 mii de lei, tine, dar cu o conditie. Tu trebuie sa-i cheltui timp de o ora si daca nu ii cheltui timp de o ora eu iau inapoi tot ce ai cheltuit. Si a doua conditie, eu trebuie sa merg cu tine sa vad pe ce ii chetui”, a spus influencerul si omul de afaceri.

Cristina si-a procurat un parfum de la Hugo Boss, o pereche de blugi si un produs cosmetic de la Dior. Si pentru ca iubita lui Dan Ionita isi dorea si o preche de adidasi, insa nu ii ajungeau bani, acesta i-a mai dat Cristinei 1000 de lei.

Proiectul #CuDragPentruAcasa, de 8 ani tot mai aproape de cei aflati in dificultate! Svetlana Sainsus, fondatoarea caritate.md: „Pana asteptam sa faca statul, noi singuri suferim de aceste conditii”

„Dior-ul asta a costat 950 de lei. Nu vrei sa-l intorci?”, a spus la un moment dat Cristina, iar Dan a raspuns cu zambetul pe buze: „Acesta sa-l intoarcem si iti ajunge, da? Eu mai adaug 1000 de lei. Am crezut ca nu o sa reusesti sa cheltui 5 mii intr-o ora, dar tie nu iti ajung 1000 de lei”.

Dan Ionita este un om de afaceri si blogger din Republica Moldova ce detine o comunitate de peste 350 de mii de abonatii. Acesta are un baietel din fosta relatie pe nume Artur. Recent, Ionita a anuntat ca iubita lui Cristina este in asteptarea unul copil.

Andreea Bostanica a implinit 19 ani! Cum arata colierul cu diamante de aproape 70 de mii de lei pe care l-a primit in dar - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie