25.04.2023
Dan Ionita - imagini rare de la nunta sa! Bloggerul a fost casatorit acum 10 ani - FOTO

Cu 10 ani in urma, mai exact in 2013, bloggerul de la noi, Dan Ionita s-a casatorit.

Casatoria lui nu a durat prea mult timp si ulterior a divortat. Cu toate acestea, Dan si fosta sotie au un baietel comun pe care se straduie sa il creasca impreuna, astfel, cei doi sunt in relatii amicale.

Fiind mereu activ pe pagina sa de Instagram, Ionita a decis sa publice pentru urmaritorii lui cateva fotografii de la nunta.

„Apropo, eu asa am fost imbracat mire in 2013.”, a scris bloggerul in descrierea celor 3 imagini atasate in mediul online.

Pentru marele eveniment, Ionita a decis sa poate o tinuta clasica formata din pantaloni, sacou si papion negru. De asemenea, el a purtat si o casama alba care i-a completat perfect look-ul.

A muncit noptile pentru a crea o colectie de haine unice! Doina Stratan: „Toate accesoriile de par, toate floricele au fost facute cu manuta mea...” - VIDEO

Inca de atunci putem observa ca Dan Ionita avea un stil vestimentar bine pus la punct. Tu ce parere ai despre tinuta de mire a bloggerului?

Dan Ionita este un om de afaceri si blogger din Republica Moldova. Pe Instagram acesta are o comunitate de peste 230 de mii de abonatii.

Are o voce spectaculoasa! Soprana Ana Cernicova a interpretat live piesa ei „Pierduti in Vals” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie