25.04.2023
Are o voce spectaculoasa! Soprana Ana Cernicova a interpretat live piesa ei „Pierduti in Vals” - VIDEO

Acum 2 luni, Ana Cernicova, si-a bucurat fanii cu un cantec de suflet. Aceasta a lansat „Pierduti in Vals”, o piesa emotionanta si in acelasi timp romantica.

Si pentru ca melodia a devenit un adevarat succes, soprana a decis sa publice pe retelele de socializare si varianta live a acesteia.

Chiar daca are abia o ora de cand a fost publicata pe Instagram, piesa a reusit deja sa adune peste 200 de aprecieri din partea internautilor.

„Ador aceasta piesa!”, „Foarte frumos.”, „Minunata!”, sunt doar cateva dintre comentariile de apreciere pe care le-a primit Ana de la fanii care au reusit sa asculte varianta live a cantecului „Pierduti in Vals”.

Ea este cea mai frumoasa soferita de tir! Care este povestea ei

Vezi mai jos si cum suna varianta originala a piesei, versurile careia au fost scrise de Catalin Lungu, iar muzica compusa de Ana Cernicova.

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute si apreciate soprane de la noi din tara. Ea a fost casatorita cu Valentin Uzun si este mama unei fetite pe nume Amelia.

A muncit noptile pentru a crea o colectie de haine unice! Doina Stratan: „Toate accesoriile de par, toate floricele au fost facute cu manuta mea...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie