25.04.2023
A muncit noptile pentru a crea o colectie de haine unice! Doina Stratan: „Toate accesoriile de par, toate floricele au fost facute cu manuta mea...” - VIDEO

Designerul vestimentar Doina Stratan si fiica ei Alisa Atamanenco au fost invitate in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde au discutat despre noua colectie de rochii pentru fetite si cum Doina se descurca cu munca, familia si creatia. 

Doina a marturisit ce preferinte vestimentare are fiica sa: „Alisei ii plac rochiile foarte bufate, sa se simta printesa si mereu zice: „Mami, eu vreau sa fiu cea mai frumoasa.” De acolo am zis ca ar fi ea cel mai bun model pentru mine, mi-ar fi usor, plus la toate, imi place ca ea este foarte rafinata, ii plac foarte mult rochiile, noi pantaloni practic nu purtam. Am vazut ca-i plac foarte mult rochiile care le face mama.”

Dara revine in forta! Vezi cat de spectaculos a fost primul concert solo din ultimii 5 ani: „Se simte o crestere enorma a ei” - VIDEO

Stratan a spus cine o ajuta, ca sa poata sa-si dedice timp pentru sine, dar si pentru lucru: „Am foarte mare ajutor si sprijin si chiar cu multumire pot sa vin pentru sotul meu. Pentu ca el are grija de ei, mai ales in perioada in care eu lucrez. La aceasta colectie am lucrat foarte mult si chiar mi-a luat foarte mult timp. Am doi copii foarte cuminti, foarte ascultatori. Alisa deja are grija de Timur, ei merg in doi sa faca toate ritualurile inaite de culcare si de dimineata. Ne ajuta si bunicii si suntem o echipa puternica.”

Doina a relatat ca muncea noptile pentru a realiza micile detalii pentru colectia sa: „Toate accesoriile de par, toate floricele au fost facute cu manuta mea, noaptea. Multi din urmaritorii mei vedeau cum noaptea stau si fac floricele, dar mi-a creat o deosebita placere. Mie imi place cand rochia are un compleu, accesorii, o geanta, incaltamintea potrivita. Aceste sunt rochii din departamentul stofelor pentru mirese, pentru ca ele foarte frumos stralucesc, au captuseala prin interior, fatinul este foarte moale, ca copilul sa se simta confortabil. Ne straduim sa le facem pufoase.”

Pasha Parfeni - o dedicatie muzicala emotionanta, pentru parinti si bunici: „O sa-l comemorez pe tatal meu, care a plecat la ceruri in 2022...” - VIDEO

Designerul a spus ca rochiile ei sunt unice si nimeni nu le va repeta niciodata: „Dupa acest eveniment am avut atat de multe comenzi si ata de multe mamici care ne scriu ca isi doresc neaparat o rochie din colectia noastra. Decorul manual nu se va repeta niciodata. Orice fetita va i mereu in ceva nou si in ceva unic, nimeni nu o va putea interpreta. La moment le fac doar la comanda, fiindca, toate rochitele prezentate la eveniment sunt intr-un singur exemplar, sunt ca o mostra, ca o macheta. Prin creativitate noi cream unicitate.”

„Eu sunt foarte pasionata de ceea ce fac, arta este atat de frumoasa si complexa. Toate rochitele albe si rafinate ma caracterizeaza la 100 de procente.”, a marturisit Doina.

Articole din aceeasi categorie