22.05.2023
Iaht, cadouri de lux si sampanie! Prietenele Michaelei Berdaga i-au organizat o petrecere de vis inainte de nunta! Vezi imagini de la eveniment - FOTO/VIDEO

Mai sunt clipe numarate pana la nunta uneia dintre cele mai urmarite bloggerite din Moldova. Este vorba despre Michaela Berdaga, cea care se bucura de peste 360 de mii de urmaritori pe Instagram.

Acum o zi, Berdaga, alaturi de cele mai bune prietene ale ei s-au intalnit in Italia pentru a da o petrecere de zile mari.

Petrecerea burlacitelor a avut loc pe un iaht, acolo unde Michaela alaturi de sapte tinere focoase s-au distrat cum au putut mai bine.

Pentru aceasta zi importanta bloggerita a purtat o un costum de baie alb, format dintr-o singura piesa, iar pe cap a avut un voal lung. Invitatele au respectat si ele dress code-ul. Fetele au purtat costume de baie de culoare albastra.

„Cea mai buna petrecere a burlacilor! Am cele mai bune prietene din lume! Au facut totul perfect! Sunt atat de binecuvantata.”, a mentionat Berdaga pe retelele de socializare.

Nu are limite! Moldoveanul Vladislav Zotea a cucerit Everestul: „Cea mai grea zi din viata mea, dar a meritat” - FOTO/VIDEO

Michaela si Veaceslav sunt impreuna de sapte ani. Cuplul isi incanta regulat urmaritorii cu video-uri frumoase, unde isi demonstreaza dragostea. In luna iunie a anului 2021, tanarul a cerut-o in casatorie pe Michaela, intr-un mod foarte romantic. Iar de curand cei doi u devenit sot si sotie.

Olga Verbitchi a implinit 22 de ani! Vezi cum si-a inceput interpreta aceasta zi speciala - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie