02.07.2022
Dakota Johnson: „Hitchcock a fost un tiran. Cand mama era mica, i-a trimis de Craciun o papusa cu chipul bunicii, asezata intr-un sicriu minuscul”

Dakota Johnson a facut noi dezvaluiri, intr-un interviu cu Vanity Fairy, despre „tiranul” Alfred Hitchcock, regizorul care facuse o adevarata obsesie pentru bunica ei, celebra actrita Tippi Hedren, careia „i-a distrus cariera pentru ca i-a refuzat avansurile sexuale”.

Vedeta din „Fifty Shades Of Grey”, in varsta de 32 de ani, a povestit un incident tulburator, cand intr-un an, de Craciun, Hitchcock i-a trimis mamei ei, Melanie Griffith, pe atunci doar o copila, o papusa cu chipul lui Tippi Hedren, aflata intr-un sicriu.

„Este alarmant, infricosator si, intr-adevar, foarte trist ca o fetita sa primeasca asa ceva. De-a dreptul infricosator”, a spus Johnson despre „cadoul” tulburator.

Fosta sotie a lui Pierre Narcisse, plina de durere: „Apartamentul lui este scris pe numele meu. Nu voi da nimic rudelor sale” - FOTO

Hitchcock, care a murit in 1980, la varsta de 80 de ani, era atat de obsedat de Hedren, incat a amenintat-o ca o va distruge, dupa ce aceasta i-a refuzat avansurile.

„Ceea ce s-a intamplat cu bunica mea a fost ingrozitor, pentru ca Hitchcock era un tiran. Era talentat, prolific si important din punct de vedere artistic, dar puterea poate otravi oamenii.”

„Cand mi-a spus ca ma va ruina, i-am spus doar sa faca ceea ce crede ca trebuie sa faca. Am iesit pe usa si am trantit-o atat de tare incat m-am uitat inapoi sa vad daca mai era in balamale”, a dezvaluit chiar Hedren, intr-un interviu din 2017 pentru Variety.

Obsesia regizorului lui a ajuns chiar si pe ecrane, in filmul din 2012 „The Girl”, cu Toby Jones jucandu-l pe Hitchcock si Sienna Miller interpretand-o pe Hedren.

„A fost o actrita uimitoare si el a impiedicat-o sa aiba o cariera” , a mai spus acum Johnson.

De ce nu isi misca Vladimir Putin mana dreapta, de fapt. Detaliul care a trecut neobservat pentru multi

„Hitchcock i-a distrus cariera pentru ca nu a vrut sa intretina relatii sexuale cu el, a terorizat-o. Si nu a fost niciodata tras la raspundere pentru asta”, a povestit Dakota Johnson intr-un inteviu anterior.

Tippi Hedren (92 de ani) a jucat in filmul lui Alfred Hitchcock, „The Birds and Marnie”.

Articole din aceeasi categorie