03.07.2022
De ce nu isi misca Vladimir Putin mana dreapta, de fapt. Detaliul care a trecut neobservat pentru multi

Vladimir Putin este in atentia presei internationale constant, mai ales de la debutul razboiului din Ucraina. Numerosi specialisti i-au analizat comportamentul de-a lungul ultimelor luni, iar pe marginea aparitiilor sale publice au aparut numeroase speculatii cu privire la starea fiziologica a liderului de la Kremlin. Acum a aparut si o explicatie pentru faptul ca Putin nu isi misca mana dreapta, detaliu pe care nu multi l-au remarcat.

Un detaliu care le-a atras atentia celor care analizeaza comportamentul lui Vladimir Putin este ca acesta nu isi misca aproape deloc mana dreapta atunci cand merge. Multi au pus acest lucru pe seama starii de sanatate a liderului de la Kremlin, despre care s-a zvonit in repetate randuri ca ar suferi de cateva maladii, printre care si Parkinson. Se pare insa ca exista o explicatie pentru care presedintele Rusiei se deplaseaza asa.

Adina Anghelescu, fost reporter de razboi si jurnalist de investigatii a explicat, la Antena 3, de ce Putin nu isi misca de fapt bratul drept. Motivul are legatura cu activitatea in cadrul KGB din trecut a liderului de la Kremlin.

Creatorul lui „Cheburashka”, Leonid Shvartsman s-a stins din viata la varsta de 101 de ani

„In urma cu cativa ani a fost un studiu realizat de catre neurologii olandezi ai unei universitati olandeze si a mai existat si un alt studiu care a aparut in British Medical Journal in care aveau aceeasi concluzie foarte interesanta, si anume aceea ca nemiscarea in balans a mainii drepte cu mana stanga se datoreaza antrenamentului la care el a fost supus de-a lungul timpului la KGB.

Pentru ca, spuneau ei, conform ghidului existent in momentul in care faci astfel de antrenamente, ei erau obisnuiti sa tina arma mai spre piept. La antrenamente sunt obisnuiti sa tina mana dreapta mult mai nemiscata, ca sa fie foarte atenti in momentul in care isi folosesc mana ca sa traga arma si sa se poata folosi de ea foarte rapid. Deci aceasta ar fi putea fi o explicatie.”, a precizat Adina Anghelescu la Antena 3.

Dezvaluiri neasteptate la aproape o luna de la Jubileul de Platina al Reginei. Cum a decurs intalnirea dintre printul Charles si nepoti

Aparitiile filmate din ultima vreme ale lui Vladimir Putin au fost intens analizate de specialisti, care au sesizat ca liderul de la Kremlin are fata umflata, precum si un tremur incontrolabil al corpului, semne care sustin zvonurile legate de bolile de care ar suferi.

Presa internationala scrie ca in jurul lui Putin sunt numerosi medici care ii urmaresc evolutia. Se vorbeste de un numar de 13 specialisti, unul dintre ei fiind renumit pentru studiile in ceea ce priveste cancerul tiroidian. Potrivit publicatiilor internationale, Putin l-ar fi vizitat de peste 30 de ori in ultimele luni, motiv pentru care multi cred ca se confrunta cu aceasta afectiune.

De cateva saptamani au aparut informatii cu privire la inlocuirea lui Vladimir Putin de la conducere, iar unul dintre numele cel mai des vehiculate este al primarului Moscovei, Serghei Sobyanin, considerat unul dintre cei mai influenti oameni din tara, cu o cariera politica de peste trei decenii.

Articole din aceeasi categorie