02.07.2022
Fosta sotie a lui Pierre Narcisse, plina de durere: „Apartamentul lui este scris pe numele meu. Nu voi da nimic rudelor sale” - FOTO

Interpretul a murit pe 21 iunie, iar recent, artistul a fost petrecut pe ultimul sau drum. La ceremonie a asistat si fosta lui sotie, Valeria Kalaceva, care a vorbit despre relatiile dificile dintre ea si rudele artistului. 

Dupa spusele fostei sale sotii, ceremonia lui Pierre nu putea avea loc din cauza contrazicerilor dintre ea si rudele muzicianului. De asemenea, acestora nu le-a placut sicriul pe care l-a procupat pentru Pierre Valeria. 

Cu toate acestea, Kolaceva a facut tot posibilul ca ceremonia sa aiba totusi loc. Pentru acest lucru, dupa spusele ei, ea a fost nevoita sa cedeze pe alocuri.

„Sala, pe care deja de trei ori am inchiriat-o, costa 150 de mii de ruble. Banii pur si simplu s-au dus in vant. In Moscova, rudele sale nici nu au venit, nici nu mi-au expediat nici un ban. Ambasada Camerunului de asemenea nu ne-a ajutat. Banii i-am strans de pe la toti”, s-a plans femeia. 

De ce nu isi misca Vladimir Putin mana dreapta, de fapt. Detaliul care a trecut neobservat pentru multi

Valeria si fiica sa Karolina-Kristeli au mostenit de la Pierre un apartament. Kalaceva spera ca rudele artistului nu vor pretinde la mostenirea pe care el le-a lasat-o. „Nimic nu am sa le dau. Apartamentul este scris pe mine si ei nu au dreptul sa pretinda la ea”, a accentuat Kalaceva.

Relatia dintre Valeria si Pierre a durat mai mult de 10 ani. In tot acest timp, cuplul se certa des si era mereu in centrul scandalurilor, insa, totusi au reusit sa mentina relatii de prietenie dupa ce s-au despartit, de dragul fiicei lor. 

Creatorul lui „Cheburashka”, Leonid Shvartsman s-a stins din viata la varsta de 101 de ani

„Narcisse, soarele meu, am sa te iubesc mereu. Am trecut un drum lung si greu. Ne-am tot ascutit unul pe altul ca niste pietre, pietre care se netezeau la sfarsit. Pierre, cand am aflat de moartea ta, nu imi venea sa cred. Eram telefonata de oameni din toata lumea. Soarele meu, ai parcurs asa un drum greu din Africa si pana in Rusia. Impreuna noi vom fi cei mai buni, te iubesc mult”, spunea Valeria in timp ce isi lua ramas bun de la Pierre. 

Articole din aceeasi categorie