07.07.2022
Dakota Johnson - detalii noi despre filmarile „50 Shades of Grey”: „A fost strasnic...” - VIDEO

Actrita americana, in varsta de 32 de ani, Dakota Johnson a oferit un interviu sincer revistei Vanity Fair. 

In cadrul interviului, Dakota a vorbit in special despre greutatile pe care le-a intalnit in timpul filmarilor acestei trilogii. 

Kate Middleton a participat la Wimbledon. Cum au surprins-o camerele de filmat pe Ducesa de Cambridge - VIDEO

„Am dat acord sa ma filmez intr-o alta versiune a filmului. Eram inca tanara. Aveam atunci 23 de ani. Asa ca, a fost strasnic. Am avut foarte multe dezacorduri. Nu am putut niciodata sa vorbesc despre asta sincer, pentru ca trebuie sa promovam filmul nostru si nu invers. Ma mandresc pentru ceea ce a iesit intr-un final, pentru ce s-a primit, insa a fost foarte complicat. Filmam scenele pe care dorea Erica sa le filmeze, apoi le filmam pe cele pe care noi doream. Era scandal tot timpul”, a recunoscut vedeta. 

Erica este autoarea romanului, pe baza caruia s-a filmat acest film. Scriitoarea a avut o mare influenta asupra procesului de filmare, potrivit Dakotei Johnson.

Cu toate acestea, vedeta in varsta de 32 de ani a recunoscut ca nu regreta deloc ca s-a filmat in acest proiect. De asemenea, actrita a negat zvonurile ca s-a certat cu colegul sau Jamie Dornan, in varsta de 40 de ani. Dupa spusele Dakotei, pe platoul de filmare, a fost tratata bine de toti membrii echipei.

Un YouTuber cunoscut s-a stins la doar 23 de ani: „Daca vedeti asta, am murit...” - VIDEO

„Erica este o femeie foarte draguta, mereu a fost buna cu mine si eu ii sunt multumita pentru ca ea m-a ales anume pe mine sa joc in aceste trei filme”, a adaugat Johnson.

Articole din aceeasi categorie