07.07.2022
Kate Middleton a participat la Wimbledon. Cum au surprins-o camerele de filmat pe Ducesa de Cambridge - VIDEO

Kate Middleton a participat la Wimbledon alaturi de Printul William. Ducii de Cambridge au fost insotiti de parintii Ducesei, Carole si Michael Middleton. Intreaga familie si-a facut prezenta pentru a doua oara la turneul de tenis.

Familia Regala Britanica a fost in centrul atentiei pe tot parcursul meciului. Kate a fost cea care a tinut primele pagini dupa ce camerele de filmat au surprins-o entuziasmata de ceea ce vede. Se pare ca nu doar Printul Louis este extrem de expresiv, ci si mama sa. Imaginile cu Ducesa de Cambridge fac acum inconjurul lumii.

Kate Middleton a participat la Wimbledon

Kate Middleton a dat dovada de eleganta atunci cand si-a facut aparitia la Wimbledon. Aceasta a ales o rochie albastra cu buline albe si a incercat sa adopte o coafura cat mai simpla. Tinuta acesteia a fost creata de Alessandra Rich si a mai fost purtata de Ducesa in trecut.

Sotia Printului William s-a asezat langa aceasta. In dreapta Ducesei a stat tatal acesteia, in timp ce in stanga Ducelui de Cambridge a stat mama lui Kate Middleton. Inainte de a incepe meciul, Kate i-a trimis mamei sale un pupic prin aer.

Gestul a fost surprins imediat de camerele de filmat si a ajuns sa faca inconjurul lumii. Ducii de Cambridge au o relatie foarte apropiata cu parintii lui Kate Middleton. Intreaga familie s-a bucurat sa priveasca meciul din loja regala.

Vezi unde se odihnesc in aceasta vara vedetele din Republica Moldova - FOTO/VIDEO

Kate Middleton a fost intotdeauna o impatimita a sportului, iar tenisul s-a aflat printre sporturile sale preferate. De-a lungul timpului aceasta a mai fost surprinsa la Wimbledon, chiar si inainte sa aiba o relatie cu Printul William.

Entuziasmul Ducesei s-a citit din primele momente pe chipul acesteia. Extrem de expresiva, Kate Middleton a participat la Wimbledon si a trait fiecare moment la fel de intens ca jucatorii de pe teren.

Ce relatie are Ducesa de Cambridge cu parintii sai

Kate Middleton a participat la Wimbledon alaturi de parintii sai si a demonstrat ca are o relatie foarte apropiata cu acestia. Familia Middleton participa la Wimbledon ori de cate ori are ocazia. Carol si Michael au fost zariti la meciurile de tenis inclusiv alaturi de James Middleton si sotia acestuia Alizee.

Sora Ducesei de Cambridge a luat si ea parte la Wimbledon in anul 2019. Conform publicatiei People, Kate si Printul William planuiesc sa-si schimbe resedinta. Acestia vor fi mult mai aproape de Castelul Windsor, dar si de casa parintilor Ducesei de Cambridge.

Kate Middleton pastreaza in continuare o relatie foarte stransa cu parintii sai. Printul William o sustine in totalitate si ii este alaturi. In anul 2016, William si Kate nu au participat la Craciunul celebrat in Familia Regala Britanica. Acestia au mers la slujba de Craciun care s-a tinut intr-o loc aproape de casa din copilarie a Ducesei. Acolo Kate s-a intalnit cu parintii sai.

Horoscop 7 iulie 2022. Zodia care are chef de cearta. Este dificil sa te intelegi cu ea

Ducesa are o relatie apropiata atat cu parintii sai, cat si cu fratele si sora sa. Ducesa a primit cadou de nunta de la fratele sau, James, un catelus. De-a lungul timpului aceasta a fost vazuta deseori alaturi de parintii sai la diferite evenimente publice. Ducesa pune foarte mult accent pe familie, motiv pentru care incearca sa aiba alaturi de Printul William o familie la fel de stransa si unita.

Articole din aceeasi categorie