10.10.2024
Cynthia Elisoa a suferit de depresie după divorț! Povestea neștiută a moldovencei din Madagascar: „Într-un an am adăugat 10 kilograme” - VIDEO

În ultimul an, Cynthia Elisoa a făcut un pas important în procesul său de regăsire personală. Interpreta a vorbit deschis în platoul emisiunii O Seară Perfectă despre lupta sa cu depresia, o provocare care i-a afectat semnificativ stilul de viață.

Interpreta Cynthia Elisoa a dezvăluit că silueta ei a avut de suferit din cauza divorțului: „După divorț am devenit mai lenoasă și nu aveam chef de nimic. A fost un moment greu oricum și astfel am decis să merg la sală”.

Perioada depresiei a fost una dificilă pentru moldoveanca din Madagascar, care, din cauza stării emoționale proaste, a acumulat 10 kilograme: „Într-un an eu am adăugat 10 kilograme din cauza depresiei. Corpul meu s-a schimbat foarte mult”.

Pentru o viață sănătoasă și plină de energie: top 9 alimente care conțin potasiu - FOTO

Cynthia a descris cum, în momentele de cădere emoțională, alimentația sa era extrem de haotică: „Astfel, aveam zile în care nu mâncam deloc, apoi erau zile în care eu mâncam mai mult decât trebuia”.

„Acum deja mi-am luat viața în mâini și și revin la normalitate și merg la sală”, a spus Cynthia cu determinare.

Moment neașteptat în studio la „Gusturile se Discută”! Iulia Deliu a fost emoționată până la lacrimi de ziua ei de naștere: „La cei 34 de ani, mă simt împlinită” - VIDEO

Cynthia Elisoa s-a născut în Madagascar, dar la vârsta maturității a cunoscut un moldovean de care s-a îndrăgostit și a decis să se stabilească în Republica Moldova. Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la „Vocea României”.

Pentru ce își cere iertare Patric Hanganu de la Svetlana Nichitina: „Am făcut unele greșeli” - VIDEO

SURSĂ FOTO: Instagram/ elisoa_cynthia

Articole din aceeasi categorie