04.08.2022
Cuplul perfect! Justin si Hailey Bieber - mai romantici ca niciodata. Vezi ce imagine a publicat artistul in mediul online - FOTO

Justin si Hailey Bieber sunt unul dintre putinele cupluri de la Hollywood care nu ezita sa-si arate sentimentele publicului si sa impartaseasca in mod activ fotografii impreuna pe retelele de socializare.

Justin Bieber a distribuit pe pagina sa o fotografie emotionanta cu sotia si animalul de companie. Astfel, rapperul le-a urat abonatilor sai buna dimineata! 

De asemenea, cuplul a publicat recent o fotografie facuta in dormitorul lor, care a provocat reactii diverse in randul internautilor.

Justin Drew Bieber e un cantaret si compozitor canadian de muzica pop/R&B. Dupa ce Scooter Braun, manager de talente, l-a descoperit pe YouTube in 2007, Bieber si-a lansat primul EP intitulat My World in 2009. Acesta a fost certificat cu platina in S.U.A.

Shakira, prima aparitie dupa ce a fost acuzata de evaziune fiscala. Artista a fost surprinsa pe aeroport alaturi de copiii ei - FOTO

Hailey Bieber este un model american, o personalitate media si o socialista. Ea a fost prezentata in reclame majore pentru Guess, Ralph Lauren si Tommy Hilfiger. Bieber este fiica lui Stephen Baldwin, nepoata lui Alec, Daniel si William Baldwin, iar bunicul ei matern este artistul brazilian Eumir Deodato.

O cunoscuta jurnalista de la noi s-a cununat! Imagini exclusive de la eveniment: „Am facut-o! Multumesc oamenilor care se bucura pentru noi si ne felicita” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie