04.08.2022
O cunoscuta jurnalista de la noi s-a cununat! Imagini exclusive de la eveniment: „Am facut-o! Multumesc oamenilor care se bucura pentru noi si ne felicita” - FOTO/VIDEO

Cunoscuta jurnalista Doina Danielean a avut dublu motiv de a fi fericita. Pe langa faptul ca si-a botezat fetita, tanara mamica s-a si cununat cu tatal copilului.

Pe pagina sa de Instagram Danielean a publicat mai multe video-uri si fotografii de la cununia religioasa.

Emotiile i-au coplesit, iar acest lucru a fost vizibil atat pe fata Doinei cat si a lui Vasile. „Cununia sufletelor noastre”, a mentionat Doina in descrierea unui filmulet.

Atat pentru cununia religioasa, cat si pentru botezul Evei-Maria, jurnalista a purtat o rochie alba, lunga, in stil traditional. Drept accesoriu aceasta a ales sa poarte o coronita de flori vii, de asemenea albe.

Arata ca un sac de gunoi, insa costa o avere. Cat valoreaza geanta de lux apreciata de vedete

„Am facut-o. Unicul cuvant care imi sta in gand acum este multumesc. Multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce traim acum. Multumesc oamenilor care se bucura pentru noi si ne felicita.”, a adaugat tanara mamica.

Dupa ceremonia religioasa, Doina si sotul sau, impreuna cu copiilor lor si cei mai apropiati prieteni au plecat la un restaurant pentru a sarbatori. 

Shakira, prima aparitie dupa ce a fost acuzata de evaziune fiscala. Artista a fost surprinsa pe aeroport alaturi de copiii ei - FOTO

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 230 mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie