04.08.2022
Shakira, prima aparitie dupa ce a fost acuzata de evaziune fiscala. Artista a fost surprinsa pe aeroport alaturi de copiii ei - FOTO

Shakira a fost surprinsa alaturi de cei doi copii ai sai pe aeroportul din Miami. Este prima aparitiei a artistei columbiene dupa ce s-a dezvaluit ca s-ar putea confrunta cu opt ani de inchisoare pentru evaziune fiscala. 

Zilele trecute, fotoreporterii au surprins-o pe Shakira foarte relaxata pe aeroportul din Miami alaturi de cei doi copii ai sai, Sasha, in varsta de sapte ani, si Milan, in varsta de noua ani, pe care ii are impreuna cu fostul sau iubit Gerard Pique. Desi s-a despartit recent de fotbalistul spaniol in varsta de 35 de ani si se afla intr-un proces in care este acuzata de evaziune fiscala, artista parea linistita in timp ce parasea aeroportul.

Aceasta purta o rochie de vara roz, pe care a combinat-o cu o pereche de platforme albe si o geanta asortata. Cantareata in varsta de 45 de ani este o mama dedicata, asta pentru ca in tot timpul cat s-a aflat la aeroport si-a tinut copiii de mana si a fost atenta a nevoile lor. 

Aparitia Shakirei vine dupa ce Parchetul din Barcelona a anuntat vineri, 29 iulie, ca va cere o pedeapsa de peste opt ani de inchisoare pentru frauda fiscala impotriva ei. Artista refuza orice acord cu procurorii si se declara dispusa sa fie judecata intr-un proces.

Arata ca un sac de gunoi, insa costa o avere. Cat valoreaza geanta de lux apreciata de vedete

In actul acuzarii, consultat de jurnalistii de la AFP, Parchetul din Barcelona a precizat ca va solicita si o amenda de aproape 24 de milioane de euro pentru cantareata pop, acuzata ca s-a sustras de la plata unei sume de 14,5 milioane de euro catre fiscul spaniol intre anii 2012 si 2014. Justitia din Spania va trebui sa decida in privinta desfasurarii unui proces si a datei de incepere a acestuia.

Kylie Jenner, criticata dur de fani! Imaginile care i-au revoltat pe internauti - FOTO

Mai mult, Shakira se lupta si cu fostul sau partener pentru custodia copiilor. Desi au trecut aproape doua luni de zile de cand arta si Gerard Pique au anuntat ca s-au separat, despartirea dintre ei nu este deloc usoara. Daca cei doi fosti parteneri n-au avut probleme in ceea ce priveste impartirea bunurilor ori a banilor, atunci cand vine vorba de custodia copiilor, ei nu au ajuns la un consens.

Din acest motiv, in incercarea de a rezolva aceasta problema, Shakira si-a angajat doi avocati reputati. Potrivit jurnalistilor de la Marca, cu ajutorul lor, artista spera sa obtina custodia micutilor si sa se mute in Miami, Statele Unite ale Americii.

Articole din aceeasi categorie