17.10.2023
Cunoaste-l mai bine pe Catalin Botezatu! Cu ce femei celebre ar repopula planeta designerul vestimentar, dar si de ce ii este frica cel mai mult - VIDEO

A scris o carte despre el, ii este frica doar de Dumnezeu si il enerveaza pitipoancele. Acestea sunt cateva raspunsuri din partea celebrului designer vestimentar, Catalin Botezatu. Ce iubeste sa faca in pat, de la cine vrea un autograf si cu cine ar repopula planeta, sunt intrebari la care poti afla raspunsul in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

La intrebarea „Cu ce femeie celebra ai repopula planeta?”, Catalin a raspuns: „Sunt mai multe femei frumoase pe planeta asta. De exemplu mie imi place Toni Braxton. Am si imbracat-o, a si prezentat pentru mine in Jamaica, am si adus-o in Romania si canta si melodia aia superba care iti rupe inima. Dar repet, hai sa spunem asa: Cher, Angelina Jolie si Toni Braxton. Trei femei”.

Botezatu a recunoscut si cum este scris numele iubitei in telefonul lui: „De obicei au tot felul de initiale: P.S, D.O”.

Fotografie rara cu Dana Budeanu si gemenele sale. Cat de mari au crescut fetele creatoarei de moda - FOTO

Totodata, intrebat de ce ii este frica, designer-ul vestimentar a raspuns: „Nu imi este frica de nimic. Dumnezeu este singurul de care imi este frica. Este cel la care ma rog in fiecare dimineata”.

De asemenea, Catalin Botezatu a recunoscut ca a scris o trilogie. „Am scris carti despre mine. Este o trilogie, prima se numeste „Pedeapsa”, a doua se va numi „Iubirile”, iar la ultima deocamdata ma gandesc”, a recunoscut creatorul de moda.

Intrebat de la cine isi doreste un autograf, Catalin a raspuns: „De obicei nu imi place sa iau autografe. Am avut sansa sa cunosc persoane celebre, dar ar fi penibil sa spun: „Dati-mi un autograf” cand eu ii imbrac”.

INTERVIU cu noua prezentatoare de stiri de la PRO TV, Diana Ambros. Cum a primit noutatea care i-a schimbat viata, dar si cum a fost primul live la TV: „Intuitia mea nu mi-a dat nici un indiciu”

„Prostia, impocrizia, fitele, fetele care nu sunt ceea ce par, pitipoancele”, a raspuns Botezatu cand a fost intrebat ce il enerveaza cel mai mult la o femeie.

Articole din aceeasi categorie