17.10.2023
Fotografie rara cu Dana Budeanu si gemenele sale. Cat de mari au crescut fetele creatoarei de moda - FOTO

Nu este doar una dintre cele mai vocale femei din Romania, care isi expune punctul de vedere fara ezitare, ci si o mama atenta si devotata copilelor ei. Dana Budeanu (44 de ani) rar isi expune gemenele in social media - Dana si Maria- insa si atunci cand o face, are grija sa le protejeze, motiv pentru care le fotografiaza de la spate. 

In ciuda faptului ca este o persoana publica, si controversata in acelasi timp, nu multe se stiu despre viata ei personala. Stim insa despre ea ca nu renunta la anumite principii pe care le are bine inradacinate si isi protejeaza fetele asa cum poate si cum stie mai bine. 

Dana Budeanu, fotografie rara cu fetele ei 

Celebrul designer este mama a doua fetite, rodul iubirii din fosta casnicie cu Radu Budeanu. Desi sunt despartiti de ani de zile si au vieti separate, au pastrat dintotdeauna o relatie civilizata de dragul copiilor. 

Recent, in sectiunea InstaStory, Dana Budeanu a postat o fotografie cu cele doua fetite, care stau in stanga si in dreapta ei, evident, fara a le arata fata. 

Horoscop 17 octombrie 2023. Cupidon pregateste o surpriza pentru cea mai sensibila zodie

Dana Budeanu: „Copiii nostri cred ca putem tot”

Stilista a devenit cu totul si cu totul o alta femeie inca din momentul in care a devenit mama. Pentru linistea si fericirea fetitelor ei a luat decizia de a divorta, pentru a se salva pe ea insasi si a fi in pace cu propria persoana.

In urma cu ceva timp, marturisea ca Dana si Maria sunt tot ceea ce ea are mai de pret pe aceasta lume si isi doreste sa nu le dezamageasca niciodata.

Cartea pe care Britney Spears o va lansa il ingrozeste pe Justin Timberlake! Iata de ce

„Am renascut odata cu doua inimioare ce s-au grabit sa ma tina in brate si sa imi arate ce inseamna sa fii Dumnezeu. Dumnezeu suntem doar pentru copiii nostri, va spuneam candva… si n-avem voie sa ii dezamagim nicio secunda. Copiii nostri cred ca putem tot, stim tot, vedem tot si se urca incet, cu piciorusele si manutele lor mici, pe ceea ce le-a fost dat a le fi parinti.

Doar cei ce avem copii suntem datori lor pentru totdeauna, datori sa-i facem fericiti cu orice pret. Alte datorii nu avem in viata asta fata de nimeni si nimic.

Ma uit la ele de cand le-am adus pe lume si-n noaptea aceasta, ca-n toate cele mii, si stiu ca nu le-am dezamagit si ca tot ceea ce au visat despre lume, le-am aratat ca exista”, scria, la un moment dat, Dana Budeanu, pe pagina ei personala de Instagram.

Articole din aceeasi categorie