16.10.2023
INTERVIU cu noua prezentatoare de stiri de la PRO TV, Diana Ambros. Cum a primit noutatea care i-a schimbat viata, dar si cum a fost primul live la TV: „Intuitia mea nu mi-a dat nici un indiciu”

Diana Ambros este noua prezentatoare a stirilor PRO TV. In fiecare weekend, ea va intra in casele oamenilor cu cele mai importante noutati din tara. Echipa perfecte.md a intrebat-o ce emotii a trait cand a aflat ca va fi prezentatoare, dar si cine isi dorea sa devina cand era mica. 

A venit pentru prima data la PRO TV, acum trei ani, iar de atunci redactia stirilor a devenit a doua ei casa. Munca in teren i-a placut dintotdeauna. Multa miscare, evenimente, timp anevoios, iar ea indiferent de orice dificultate isi face munca in continuare cu daruire tinand microfonul in mana.

Asa o putem caracteriza pe Diana Ambros, mereu prezenta, pozitiva, implicata si la datorie.

Cine este Diana Ambros din spatele micilor ecrane?

„O tanara cu suflet de copil”.

Ce visai sa devii cand vei fi mare?

„Cand eram copil visam sa fiu dansatoare sau scriitoare, in gimnaziu ma vedeam profesoara sau jurnalista, la liceu – actrita sau politista. Am avut din ce alege”.

Cum ai inteles ca televiziunea este pasiunea ta? 

„A venit cumva de la sine. Simteam ca jurnalismul mi se potriveste, ca e ceea ce vreau sa fac”.

Povesteste despre prima zi la PRO TV. 

„13 februarie 2020. Am venit la munca cu mult mai devreme decat trebuia. Aveam emotii si nu vorbeam mult, incercam sa ii anlizez pe toti, sa prind ritmul redactiei. Am facut un VO despre o ambulanta din nordul tarii care transporta un copil la spital avand geamul spart, imaginile au fost publicate atunci pe retele de socializare”.

Ai avut momente in care ai vrut sa renunti la televiziune? 

„Da, am avut. Se intampla din cauza oboselii. Jurnalistii au un program de munca tare intens, niciodata nu stii unde o sa ajungi, dar asta este si farmecul meseriei”.

Povesteste despre momentul in care ai aflat ca vei fi noua prezentatoare a buletinului de stiri.

„Vestea a venit pe neprins de veste, intuitia mea nu mi-a dat niciun indiciu. Munceam la un material, cand am fost invitata in cabinetul directorului si am aflat ca a venit timpul”.

Cum a fost primul jurnal pe care l-ai prezentat live?

„Evident, am avut emotii mari. Am simtit si mandrie. Stiam ca in fata micilor ecrane vor fi oameni care asteapta sa ma vada si isi fac griji pentru mine, care imi tin pumnii. Asta imi dadea puteri. Am comis si cateva greselute, m-am intristat din aceasta cauza. La final, ma simteam relaxata parca si chiar mi-a placut”.

Ai simtit pe pielea ta ca cineva te priveste insistent pe strada sau in magazine dupa prima emisiune? 

„Inca nu am reusit sa ies in lume, dupa”.

Ce mesaje iti scriu internautii?

„De lauda, prea multa lauda”!

Unde te vezi peste 5 ani? 

„Chiar nu stiu, nu m-am gandit. Sper ca voi fi fericita indiferent de unde ma voi afla”.

Spune-ne doua lucruri pe care nimeni nu le stie despre tine.

„Am avut varicela in clasa a 9-a. Am o sora mai mica, diferenta de varsta dintre noi este de 12 ani”. 

Care sunt pasiunile tale? 

„Calatoriile, vreau sa explorez toata planeta”!

Esti intr-o relatie? 

„Da”.

Ce calitati apreciezi la un barbat? 

„Sinceritatea, simtul umorului, puterea decizionala, adica zis si facut, sa poata iubi frumos si sa fie srijinul femeii. Lista mea poate continua cu multe, multe calitati”.

Care a fost cel mai greu moment din viata ta?

„Cand a murit mamuca. P.S. Bunica mea iubea cand o numeam asa”.

Diana Ambros are 26 de ani, este frumoasa, creativa si muncitoare. Pana acum era cunoscuta ca reporter, iar incepand cu data de 14 octombrie este noua prezentatoare a stirilor PRO TV de weekend.

Articole din aceeasi categorie