07.11.2023
Cum se simte Jennifer Aniston dupa moartea bunului ei prieten, Matthew Perry

Jennifer Aniston a fost „daramata complet” de moartea subita a lui Matthew Perry.

Jennifer Aniston este complet devastata de moartea prietenului si colegului sau, Matthew Perry. Surse apropiate au declarat pentru Page Six ca actrita trece printr-o perioada extrem de grea, mai ales fiindca aceasta este a doua pierdere majora din ultimul an, dupa ce tatal sau a decedat in noiembrie 2022.

„Dintre cei cinci ramasi, Jen si Courteney sunt cele mai zguduite, iar Jen este probabil cea care se lupta cel mai tare”, a declarat sursa.

„Este a doua pierdere masiva in mai putin de un an, in curand implinindu-se un an de la moartea tatalui ei. Ea inca nu isi revenise in totalitate, iar acum acest lucru a daramat-o complet. Incearca sa se regrupeze si sa-si revina, dar a fost o lovitura complet devastatoare”, a mai adaugat persoana apropiata pentru Page Six.

Anastasia Nichita - imagini rare alaturi de fratele ei care nu mai este in viata: „Nu trece o zi in care sa nu-mi amintesc de tine” - FOTO

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox si Matt LeBlanc au dat impreuna o declaratie pentru People, in care au exprimat durerea si socul prin care trec in aceste momente. De asemenea, colegii lui Perry au transmis ca au nevoie de un moment pentru a plange moartea iubitului lor prieten.

„Suntem cu totii complet devastati de pierderea lui Matthew. Am fost mai mult decat niste colegi de distributie. Suntem o familie. Sunt atat de multe de spus, dar chiar acum ne vom lua un moment pentru a plange si a procesa aceasta pierdere profunda. In timp vom spune mai multe, cand si cum vom fi capabili. Deocamdata, gandurile noastre si dragostea noastra sunt alaturi de familia lui Matty, de prietenii sai si de toti cei care l-au iubit in intreaga lume”, au declarat luni Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox si Matt LeBlanc intr-o declaratie pentru People.

O sursa a declarat pentru Page Six ca prietenii si colegii sai de distributie sunt zguduiti de vestea mortii actorului.

Arsenium da cartile pe fata! Detalii despre viata personala: „Vreau sa stiti ca...” - FOTO

„Distributia este zdruncinata de pierderea fratelui lor, pentru ca asta a fost Matty – fratele lor”, a spus persoana din interior. „Este pur si simplu devastator”.

Cei cinci au participat la inmormantarea lui Matthew Perry, ce a avut loc vinerea trecuta la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. In timp ce funeraliile se apropiau de final, a fost difuzata o interpretare a piesei Dont Give Up a lui Peter Gabriel, care include versurile: „Nu mai exista lupta sau asa se pare, Sunt un om ale carui vise au fost parasite de toti, Mi-am schimbat fata, mi-am schimbat numele, Dar nimeni nu te vrea cand pierzi”.

In mod sfasietor, cantecul contine si versurile: „Nu renunta, pentru ca ai prieteni, Nu renunta, nu esti singur, Nu renunta, nu ai de ce sa-ti fie rusine, Nu renunta, inca ne ai pe noi”. Melodia, scrisa de fostul solist al trupei Genesis, Gabriel, o are in distributie si pe cantareata britanica Kate Bush.

Perry, care a vorbit deschis despre lupta sa de o viata cu dependenta de alcool si droguri, a fost gasit mort intr-o cada cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles. Apropiatii sai au declarat ca nu consuma alcool si se simtea bine cu putin timp inainte de deces.

Articole din aceeasi categorie