07.11.2023
Anastasia Nichita - imagini rare alaturi de fratele ei care nu mai este in viata: „Nu trece o zi in care sa nu-mi amintesc de tine” - FOTO

Recent, pe contul ei de Instagram, luptatoarea Anastasia Nichita a vorbit despre fretele ei care a decedat acum cativa ani, dar si a publicat cateva fotografii cu el.

Campioana mondiala a recunoscut ca ii lipseste foarte mult fratele: „La multi ani, scumpul meu frate. Azi trebuia sa sarbatorim ziua ta. Imi lipsesti enorm de mult”.

Cu ce se ocupa si cum arata Dan Bordeianu, dupa ce s-a retras din televiziune. Actorul a implinit 48 de ani - FOTO

De asemenea, in descrierea altei imagini ea a continuat: „Noi am fost unul pentru altul, mai mult decat un frate si o sora, de mici am crescut impreuna. Plecarea ta a lasat un gol imens in sufletul meu, nu trece o zi in care sa nu-mi amintesc de tine si sa nu-ti pomenesc numele”.

„Acum unicul lucru pe care il pot face este sa ma rog pentru sufletul si odihna ta”, a scris Anastasia Nichita.

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. A castigat medalia de aur la proba feminina 59 kg la Campionatul European de Lupte din 2020, desfasurat la Roma. In acelasi an, a luat aurul la aceeasi proba la 2020 Individual Wrestling World Cup, competitie organizata in locul Campionatului Mondial.

Pe Anatolie Melnic l-am vazut in multe ipostaze, insa in calitate de luptator taekwondo, niciodata! Cum a ajuns prezentatorul pe ring - VIDEO

Articole din aceeasi categorie