07.11.2023
Arsenium da cartile pe fata! Detalii despre viata personala: „Vreau sa stiti ca...” - FOTO

Desi nu obisnuieste sa vorbeasca in ultima perioada despre viata persoanala, de aceasta data, fostul membru al trupei O-Zone, Arsenium, a facut o exceptie.

Intr-o postare pe contul lui de Instagram, artistul a scris: „Nu prea am obisnuit sa vorbesc de viata privata, cu atat mai mult despre relatiile avute. Vreau sa stiti ca nu mai formam un cuplu de 1,5 ani cu Milana Saveleva. Asa ca rugamintea e sa nu ma intrebati despre nimic in ceea ce o priveste. Ii urez sa fie fericita”.

Familia Maxian isi uimeste urmaritorii din nou! De la cine s-au inspirat acestia, dar si pentru ce tinute au optat la ultima lor sedinta foto - FOTO

Si pentru ca nu si-a dorit ca internautii sa-i mai acorde si alte intrebari, Arsenie Todiras a restrictionat comentariile la postare.

Arsenium si Milana au format timp de mai multi ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cu toate acestea, relatia lor s-a sfarsit cu mai bine de un an in urma, lucru despre care artistul a anuntat abia acum.

Arsenie Todiras, cunoscut si ca Arsenie sau Arsenium, este un cantaret de muzica pop din Republica Moldova. Intre 1999 si 2005 a facut parte din trupa O-Zone. Din 2005 evolueaza in cariera solo sub numele scenic „Arsenium”.

Felicia Sirbu - aniversare la Milano! Jurnalista a sarbatorit intr-un cerc restrans: „Am avut o zi de nastere speciala” - FOTO

Articole din aceeasi categorie