20.10.2022
Cum se intelege Emilian Cretu cu fratele sau, care este calugar pe muntele Athos, dar si ce parere are despre stilul de viata al acestuia: „Mama plangea luni intregi ca el a plecat” - VIDEO

Dupa o lunga absenta, fratele lui Emilian Cretu, care este calugar in Grecia, pe muntele Athos, a revenit acasa. In cadrul emisiunii O Seara Perfecta actorul a vorbit sincer despre relatia dintre el si fratele sau si despre cat de diferiti sunt. De asemenea, Emilian a spus si ce parere are despre stilul de viata al fratelui sau. 

Emilian Cretu are un frate, care este calugar pe muntele Athos. Iar recent, acesta a revenit in Moldova. „Revenirea a fost una asteptata de noi. El a fost in Irlanda pentru un curs de lecuire pentru ca are niste probleme de sanatate destul de grave, dar acum am inteles ca totul este mult mai bine. Si mi-a zis ca din moment ce este acolo, va veni si in Moldova, sa mai vada familia, pe mama, sa-si mai rezolve niste chestii cu actele romanesti”.

Ce se intampla intre Emilian Cretu si Tany Vander? Actorul a recunoscut de ce a decis sa faca o parodie pe seama bloggeritei: „M-a facut prostul satului...” - VIDEO

Actorul si fratele sau sunt complet diferiti. Potrivit artistului, atat gandirea, cat si temperamentul lor difera. „Ce avem noi in comun? Cu siguranta sunt parintii. Insa, noi suntem un pic prea diferiti, mai ales acum, pentru ca este un lucru normal si firesc. Pana a merge el pe muntele Athos era de-al nostru, dar din moment ce stai foarte mult timp, deja de sapte ani, in asa un mediu, ca acolo, normal ca ai o alta gandire. Nu vreau sa zic ca e o gandire gresita sau corecta. Suntem foarte diferiti din punct de vedere a gandirii si asta putin ma incordeaza, nu stiu cum sa-l abordez sau sa vorbesc cu el niste teme anumite. El este foarte calculat. El si Ninuta seamana mai mult cu mama, foarte calculati ambii. Eu sunt foarte exploziv, ca un vulcan. Insa, mereu cand vine, este asteptat cu mare drag, in mod special de mama. Pentru mama a fost o mare durere atunci cand el a luat aceasta decizie. Mama plangea luni intregi ca baiatul mare a plecat. Acuma, din fericire, el nu vine foarte des, dar nici nu are cum sa vina des, pentru ca de cate ori vine el trebuie sa-si ceara voie de starostele lor, ca sa vina pe pamant, printre oameni”. 

Meghan Markle a vorbit sincer despre relatia sa cu Regina Elisabeta a II-a: „A fost o perioada dificila”

Emilian a mentionat ca a fost la fratele sau de cateva ori si a vazut ce se intampla de fapt acolo si, dupa parerea sa, ceea ce a vazut nu este intocmai ceea in ce el crede. „Eu am mai zis-o si am sa mai zic, eu cred intr-o putere divina, in Dumnezeu, iar icoana sfanta pentru mine este mama. Insa eu nu cred in preoti, in biserica. Asta este o afacere, ca si TV-ul, teatrul, filmul, pentru ca ei sunt oameni exact ca si noi. Recent a fost un eveniment cand patriarhul Kiril a mers cu agheasma si a sfintit acei soldati si au zis ca daca ei o sa moara, toate pacatele lor se vor ierta. Dar despre ce noi vorbim, ei doar au mers sa omoare pe cineva, o mama, un copil, un om. Asta nu se iarta. Aici se bat doua lucruri cap in cap. Sau cand s-a rugat pentru Putin. Este o crima. Eu cand am vazut acea declaratie, am zis: „Multumesc ca Dumnezeul meu nu este si Dumnezeul lor”. Noi fiecare ni-l imaginam pe Dumnezeu intr-un fel. Dumnezeul meu in primul rand nu omoara pe cineva, nu fura sub nicio forma si nu critica in sensul asta direct ca asta e bun si asta e rau. Probabil ca Dumnezeii lor altfel gandesc. Din moment ce tu trimiti pe cineva la razboi si tie ti se zice ca tu vei fi eroul patriei. Dar nu e despre asta. 

Emilian Cretu da totul din casa! Actorul a povestit care este cea mai mare pasiune a lui Renato Usatii, insa aceasta nu este sustinuta de Nina - VIDEO

Pentru mine cel mai important este viata mea si familia mea. Cum poti trimite pe cineva la razboi si sa le zici ca tot o sa ti se ierte si o sa nimeresti in rai? Eu vreau si cred ca raiul este pe pamant. Pentru mine asta este cel mai important. De ce eu sa ma gandesc o viata intreaga ca voi muri si voi nimeri in rai? De ce sa nu-mi construiesc raiul meu pe pamant? Nu este dovedit ca exista acel rai. Dar este un lucru normal si firesc ca fiecare din noi sa creada in ceva, sa aiba o frica de ceva”.

Articole din aceeasi categorie