20.10.2022
Ce se intampla intre Emilian Cretu si Tany Vander? Actorul a recunoscut de ce a decis sa faca o parodie pe seama bloggeritei: „M-a facut prostul satului...” - VIDEO

Anterior, pe pagina sa oficiala de Instagram, Tany Vander a dezvaluit ca de ceva timp studiaza cosmoenergetica, aceasta reprezentand un sistem de dezvoltare energetica si spirituala a omului. Emilian Cretu insa, a decis sa faca o parodie pe seama acesteia, fapt care a dezvoltat intre ei un mic scandal. Asadar, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, actorul a recunoscut de ce, de fapt, a decis sa faca aceasta parodie. 

In timp ce discuta cu prezentatoarea emisiunii Anisoara Loghin, Emilian a dezvaluit care a fost motivul din cauza caruia el a decis sa faca aceasta parodie: „Ea a reactionat cumva, a zis ca ea nu da reactie la oamenii prosti, care critica. Ma gandeam ca poate ea nu stie ca infara de stratul de energie magica si praful cela, mai exista si critici de teatru, de film, exista aceasta meserie. Eu doar am facut o parodie despre o chestie care mi se pare pur si simplu absurda, alogica si tampita pe alocuri”. 

Actorul a mentionat ca, de fapt, aceasta nu este problema ei, ci a celor care cred in astfel de „tampenii”.„Eu nu inteleg cine sunt acele „garofite”, „miorite” care cred ca o sa inchida ochii si o sa dea 300 de lei o sa apara acea energie magica, acel praf care o sa le duca spre stele. Eu inteleg ca acum se vinde tot si se cumpara tot. Eu, ca si actor, facand deseori parodii, am facut o parodie la aceasta tampenie. Normal ca ea m-a facut prostul satului, insa nu e o problema, nu sunt mai prost decat acelea care au cumparat asta”. 

Emilian Cretu - noul prezentator al emisiunii „O Seara Perfecta”? Vezi ce conditii a pus actorul: „Depinde foarte mult de...” - VIDEO

Cand a intrebat-o pe Anisoara Loghin daca ea ar fi cumparat un astfel de webinar, prezentatoarea a recunoscut ca pe ea, in prezent, o intereseaza mai mult ceea ce e legat de copii. „Eu cred ca peste vreo doua luni ea o sa vanda un webinar „Cum sa devii insarcinata”. O sa vanda un praf magic, o substanta”, a afirmat Emilian razand. 

Schimbarile se tin lant pentru Tania Goncear! Dupa ce a slabit peste 50 de kilograme, bloggerita si-a fost facut o operatie plastica. Afla despre ce este vorba: „V-a intinerit cu 10 ani” - VIDEO

„Nu cred ca a fost un scandal intre noi. Eu o cunosc personal, ea a venit la mine la emisiune. Eu am facut parodie despre orice si oricine si nu inseamna ca acum suntem dusmani si aruncam cu pietre unul in altul. Daca o sa o vad, o sa-i zic sa-mi dea si mie un kg de praf de acela. Nu suntem in relatii de prietenie, dar nici de dusmanie. Eu am tot dreptul sa ma expun. Cred ca e o chestie normala sa dai o critica. Unora le place, altora nu. Ca sa nu fie inteles gresit, eu nu am facut-o in nicio forma proasta. Nu! Eu am zis ca e o tampenie ce face ea. Dar, daca sunt proaste care cumpara acest praf magic, e problema lor, ci nu a ei”, a concluzionat actorul. 

Dupa ce a vazut aceasta parodie, Tany Vander nu a ezitat sa dea o reactie. Bloggerita a mentionat intr-un filmulet: „In caz ca va intrebati de ce nu reactionez la criticile, mesajele, comentariile adresate mie.”

De asemenea, Tany a adaugat: „Nu te certa niciodata cu oameni prosti”.

Articole din aceeasi categorie