20.10.2022
Meghan Markle a vorbit sincer despre relatia sa cu Regina Elisabeta a II-a: „A fost o perioada dificila”

In ultima perioada, Meghan Markle apare din ce in ce mai des pe paginile principale ale tabloidelor occidentale. Recent, s-a afla ca in acest an va fi lansat pe Netflix un serial documentar despre viata ducesei si a sotului ei. Cu aceasta ocazie, revista Variety a publicat un interviu cu sotia Printului Harry in care ea a vorbit despre cariera sa de actrita, podcastul sau, dar si despre relatia sa cu Regina Elisabeta a II-a. 

„Ma gandeam la prima mea intalnire oficiala cu ea, cat de speciala a fost. Ma simt atat de fericita. Sunt in continuare mandra ca am avut o relatie calda cu matriarha familiei”, a spus Meghan. De asemenea, ducesa a spus ca ea o considera pe Regina drept un exemplu de femeie lider si este mandra de mostenirea pe care Elisabeta a II-a a lasat-o in urma sa. 

Cantareata Hanna a dezvaluit unde intentioneaza sa-l nasca pe al doilea sau copil: „Vremea de aici este super, va fi soare si cald” - FOTO

„Ma simt profund recunoscatoare pentru oportunitatea de a petrece timp cu ea si de a o cunoaste in general. A fost o perioada dificila cand ea a murit, insa sotul meu, care a fost mereu un optimist, mi-a spus: „Acum, ea este impreuna cu sotul ei””, a impartasit ducesa. 

Olga Buzova a repetat un look pe care l-a purtat recent Kim Kardashian. Vezi pe cine o prinde mai bine tinuta - FOTO

Pe data de 8 septembrie regina britanica a murit. Ea a fost al doilea cel mai longeviv monarh din istorie. In cei 70 de ani de domnie, Elisabeta a II-a a devenit foarte faimoasa in intreaga lume. 

Articole din aceeasi categorie