17.02.2024
Cum se intelege, de fapt, sotia lui Corneliu Botgros cu fiul acestuia, Cristi: „Relatia lor este una...” - VIDEO

Recent, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Corneliu si Angela Botgros au anuntat ca vor deveni in acest an parinti. De asemenea, in platoul serilor perfecte, Angela a povestit cum se intelege cu Cristi, fiul lui Corneliu.

„Cine gateste dintre voi doi?”, a intrebat Anisoara Loghin, iar Angela Botgros a raspuns imediat: „Eu si Cristi”.

„Da, mai nou si Cristi s-a apucat de gatit, ii place. Ne serveste si mi se pare o tendinta buna”, a mai spus si Corneliu.

Cat costa inelul de logodna al Violetei Scrisu. Dorin Galben a investit mii de euro in fericirea iubitei lui - FOTO

De asemenea, in cadrul interviului, sotia lui Corneliu Botgros a recunoscut ca se intelege perfect cu Cristi: „Chiar nu aveam de la ce sa ne certam. Fiecare are ocupatiile lui cumva si nu, nu avem probleme”.

„La bucatarie ne intersectam, mai povestim. Dimineata cand ne ducem la serviciu mergem cu Cristi impreuna. Dar relatia lor chiar este una buna, de calitate”, a recunoscut instrumentistul.

Ludmila Balan - trucuri pentru a arata senzational la 65 de ani: „Te uiti in fiecare zi intr-o oglinda si...”

Sotia lui Corneliu Botgros este insarcinata

Angela Botgros, coplesita de emotii, a mentionat in direct la TV: „Da, asteptam cu mare drag”.

De asemenea, Corneliu Botgros, instrumentist al Orchestrei „Lautarii” a adaugat: „Dumnezeu ne-a binecuvantat si are grija de fiecare, si de noi doi. Suntem in asteptare. Si cu doamne ajuta sa ajungem pana la final”.

Intrebata cum se simte la moment, Angela a recunoscut ca este bine si va merge la serviciu pana in luna a saptea. „A trecut deja perioada critica. Ma simt foarte bine. Sunt inca la munca si sunt foarte activa. Multumim lui Dumnezeu ca totul este bine”, a spus sotia lui Corneliu Botgros.

„Imi place ca are acelasi mod de viata. Nu sta doar in pat. Merge la munca, este activa. In fiecare seara inainte de somn iese pe 10-15 minute la plimbare. E foarte bravo ca este activa”, a mai povestit Corneliu.

In luna septembrie a anului 2022, Corneliu si Angela Botgros s-au casatorit si au jucat o nunta de zile mari unde au fost prezenti peste 200 de invitati. Inainte de casatorie, cei doi au format un cuplu frumos timp de trei ani.

Articole din aceeasi categorie