17.02.2024
Ludmila Balan - trucuri pentru a arata senzational la 65 de ani: „Te uiti in fiecare zi intr-o oglinda si...”

La 65 de ani, Ludmila Balan are o silueta supla si arata ca o adolescenta. De curand, artista a fost invitata in emisiunea „Drag de Romania mea”, moderata de Paul Surugiu, si a avut o aparitie spectaculoasa, intr-o rochie scurta si mulata pe talie. A recunoscut ca nu face mari sacrificii pentru a se mentine in forma, insa are unele trucuri pentru a arata senzational. Iata care sunt acestea!

 Tanti Ludmila, asa cum este cunoscuta in showbiz, s-a remarcat prin activitatea sa muzicala, dar si ca om de televiziune, in cei 30 de ani de cariera. La cei 65 de ani, este intr-o forma fizica de invidiat si poarta doar rochii scurte, bustiere sau pantaloni mulati. Merge periodic la inot si mananca o singura data pe zi, fiind adepta unui stil de viata sanatos.

Ludmila Balan a fost invitata in emisiunea „Drag de Romania mea', moderata de Fuego, si a avut o aparitie impecabila, ca de fiecare data. Imbracata intr-o rochie alba, scurta si mulata in zona taliei, artista a demonstrat, inca o data, ca varsta este doar un numar. Mama lui Dan Balan a dezvaluit unul dintre secretele siluetei suple, sustinand ca oglinda este cel mai puternic aliat al ei.

Theo Rose si Anghel Damian, surprinsi in ipostaze romantice. Cum petrec cei doi la Dubai - FOTO

„Dar spuneti-mi, ce faceti ca sa aratati atat de bine? Aerul acesta tineresc l-ati pastrat peset timp, in ani, si ati stiut exact ce sa faceti ca sa va mentineti, inca, sufletul de copil”, a fost curios sa afle Fuego, gazda emisiunii.

„De fiecare data mi se pune intrebarea asta, de fiecare data imi este greu sa raspund, o sa incerc acum. Uite, daca ghicesti ghicitoarea mea, vei afla secretul cum sa te mentii in forma. De acord? Ce e surd si orb, dar intotdeauna iti spune doar adevarul? Poate sa intoarca tot ce e in jur, fara sa se miste.

Oglinda, oglinda, da, te poate ajuta sa te mentii in forma. Te uiti in fiecare zi intr-o oglinda mare, e de dorit in costum de baie, si imediat vezi kilogramul in plus. Si daca-l vezi, si daca nu-ti place, imediat incepi sa faci ceva sa-l dai jos, nu-i asa? Dragii mei, dar vreau sa va spun ca oglinda iti arata doar frumusetea fizica si niciodata nu-ti poate arata frumusetea sufleteasca, care e mult, mult mai importanta”, a fost raspunsul Ludmilei.

Cum reactioneaza Jennifer Lopez atunci cand femeile flirteaza cu sotul ei, Ben Affleck - FOTO

Pe langa sport, Ludmila Balan are o alimentatie sanatoasa si consuma o singura masa pe zi. Pentru ingrijirea tenului, foloseste lamaie si spune ca a vazut rezultate incredibile, fiindca ofera luminozitate si stralucire.

Articole din aceeasi categorie