31.01.2022
Iuliana Beregoi, ranita in urma unui grav accident auto. Vedeta a facut dezvaluiri noi - VIDEO

Iuliana Beregoi a fost implicata intr-un accident auto. Ce s-a intamplat cu vedeta noii generatii? Tanara cantareata a venit cu detalii despre evenimentul care a marcat-o. Cum s-a petrecut totul si cum se simte vedeta? Solista nu a marturisit momentan cine se afla la volanul masinii. Impactul nu a avut loc recent, dar mai multe detalii despre eveniment au venit acum in spatiul public.

Iuliana Beregoi, ranita intr-un accident auto: vedeta a facut abia acum dezvaluiri

Iuliana Beregoi a fost implicata in 2020 intr-un accident, iar abia de curand a deschis acest subiect sensibil. Aceasta a venit cu detalii si pe retelele de socializare. Cantareata este foarte activa in mediul online si impartaseste cu fanii si momentele mai putin bune din viata sa si chiar si cele care o marcheaza.

Incredibil! Cum arata Joey Turner la 47 de kilograme: „Sunt slab, nu am ce face” - FOTO

Conform imaginilorde pe instagram, automobilul in care se afla solista a fost aproape distrusa in urma impactului. Iuliana a postat o fotografie in care avea capul partial bandajat din cauza ranilor suferite.

In imaginile publicate se observa cum autoturismul in care se afla vedeta s-a izbit puternic de un copac. Impactul nu a avut loc recent, dar artista a impartasit momentul cu urmaritorii ei acum.

Tanara a multumit pentru sustinerea acordata de fani si la finele mesajului a scris si data din care este mai puternica si in care s-a petrecut evenimentul nefericit. Din fericire, cantareata a scapat cu bine si nu a suferit complicatii. Conform detaliilor in momentul producerii accidentului, conditiile meteorologice nu erau favorabile.

Bella Hadid a dezvaluit noi detalii despre problemele sale mintale: „Ma intorceam la oamenii care ma batjocoreau”

  • „Datorita voua sunt puternica.Va iubesc.13.10.20”, a scris Iuliana Beregoi.

Kim Kardashian - aparitie incendiara intr-un top si o fusta cu o fanta indrazneata - FOTO

Articole din aceeasi categorie