22.10.2024
Ea moldoveancă, el român! Ionuț Dolănescu, secretul căsniciei cu soția lui. Se înțeleg la fel de bine ca acum 18 ani - VIDEO

Formeaza un cuplu nu doar acasă, ci şi pe scenă! Ionuţ Dolănescu şi soţia sa Doiniţa sunt împreună de aproape 18 ani, dar se iubesc ca-n prima zi! Venit în Moldova pentru câteva filmări de videoclip, Ionuţ a mărturisit că deja îi duce dorul soţiei sale, care a rămas la Bucureşti. Care este secretul căsniciei ca-n poveşti, dar şi ce hobby-uri are familia Dolănescu, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă. 

„În Moldova mă simt ca acasă pentru că, moldovenii sunt foarte primitori, sunt oameni cu suflete frumoase”, a spus Ionuț Dolănescu, interpret. 

Dintre cei trei copii ai lui Ionuţ Dolănescu, Ioana-Maria şi Iancu au moştenit talentul părinţilor: „Doinița este acasă, la București, se ocupă de copilașii noștri. Avem 3 copii: Vlad, Ioana-Maria și Iancu - cel mai mic. Ioana-Maria și cu Iancu au debutat în acest an, alături de Orchestra <<Moldovlaska>>”. 

„Marele artist Ion Dolonescu m-a format și urcat pe scenă la vârsta de doar 9 ani, s-a întâmplat în anul 1981. Am debutat pe stadionul din Fetești, sub bagheta marelui maestru Ionel Budişteanu, cu Rapsodia Română. Mi-am dorit același lucru pentru copiii mei și iată că în acest an, au debutat și ei pe scenă”, a povestit interpretul. 

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane

Așa ceva nu ai mai văzut! Anișoara Loghin nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Cine a făcut-o să râdă în hohote - VIDEO

De aproape 18 ani, formează împreună cu soția sa, un cuplu de invidiat: „Suntem de aproape 18 ani împreună, suntem fericiți, ne înțelegem foarte bine, mulțumim bunului Dumnezeu, ne rugăm pentru sănătatea copiilor, pentru sănătatea celor apropiați, pentru familie și mai ales, pentru pace”.

Ionuţ şi Doiniţa formează un cuplu perfect nu doar acasă, ci şi pe scenă. „Doinița este o femeie extraordinară, face parte dintr-o familie frumoasă. Soacra mea trăiește în Italia, e o femeie extraordinară, anul trecut am vizitat-o de Crăciun, nu știa cum să ne primească mai bine. Această trăsătură de caracter o au toți moldovenii, toți basarabenii, sunt cu sufletul în palme. O iubesc din adâncul sufletului, o respect pentru că, merită. Face față cu brio și pe scenă, dar și acasă, cu copii”. 

„Mă bucur, în primul rând pentru că, o pot avea lângă mine pe scenă, este un violonist de excepție. Am cunoscut-o când cânta în Orchestra „Lăutarii”, iar din anul 2007 suntem nedespărțiți. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru acest dar ceresc. Artiștii, oricât de mulți bani nu ar avea, oricât de cunoscuți n-ar fi, nu întotdeauna reușesc să aibă și o familie”, a continuat Ionuț.

No photo description available.

Fosta iubită a lui Liam Payne a dezvăluit ultimul mesaj pe care acesta i l-a trimis cu câteva săptămâni înainte de moartea sa tragică: „E ceva ce voi prețui pentru totdeauna...” - FOTO

Încrederea și respectul sunt valorile de bază într-o căsnicie fericită, consideră interpretul de peste Prut: „Secretul unei căsnicii fericite e încrederea, respectul reciproc, dragostea pentru că, eu o iubesc pe Doinița ca acum 20 de ani. Nu există perfecțiune, dar noi nu ne certăm niciodată, este foarte îngăduitoare, înțeleaptă”.

Îndrăgitul artist a povestit şi despre hobby-urile familiei Dolănescu: „Toată lumea știe că eu iubesc caii, îmi place sportul ecvestru. Muzica nu mai este un hobby, deja noi am făcut din ea o profesie”.

Cât despre ţinutele sale spectaculoase de scenă, Ionuţ Dolănescu a spus că ţine mult la ele şi le alege de fiecare dată cu multă atenţie. „Această cămașă a aparținut tatălui meu, o îmbrac cu multă dragoste și o port cu mare drag pentru că, îi simt prezența tatălui meu care deja nu mai este printre noi, iar asta înseamnă foarte mult pentru sufletul meu. Pentru mine, ca un bun român și aici, în Basarabia, tot mă simt ca acasă”. 

SURSĂ FOTO: Facebook: Doinița & Ionuț Dolănescu

Articole din aceeasi categorie