22.10.2024
Mihaela Tabură și-a donat ziua de naștere pentru o cauză nobilă: „ Nu fac petrecere pentru că...” - VIDEO

Mihaela Tabură și-a sărbătorit ziua de naştere altfel, iar cu acestă ocazie, reporterul Pro TV, Mădălina Sorocovschi a surprins-o cu un buchet de flori. Cum și-a sărbătorit interpreta aniversarea, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă. 

„Ne-ai prins în flagrant. Anastasia mă face pe mine frumoasă, vreau să postez ceva, acum sunt în vogă videoclipurile pe TikTok sau pe Instagram, vreau să fiu și eu în rând cu lumea”, a spus Mihaela. 

Anul acesta, Tabură a ales să-și sărbătorească altfel aniversarea: „Nu am o petrecere și eu mă mir, atâta frumusețe fac doar pentru o filmare. Nu fac petrecere pentru că, la moment am alte priorități. Anul acesta am decis să-mi donez ziua de naștere, am postat și pe Instagram. Pentru o mamă singură cu 4 copii”. 

Fosta iubită a lui Liam Payne a dezvăluit ultimul mesaj pe care acesta i l-a trimis cu câteva săptămâni înainte de moartea sa tragică: „E ceva ce voi prețui pentru totdeauna...” - FOTO

În aceeași zi, Tabură a lansat o melodie nouă:„Anii Tinereții”: „Pentru a vedea cât de frumos s-a primit, intrați pe canalul meu de YouTube și urmăriți premiera melodiei”. 

„Ziua mea a început foarte frumos, m-am trezit pe la 7:00, Mihăiță cu mama m-au felicitat cu un buchet de flori. A fost obositor pentru că, am venit din sat și am fost la lucru. Colegii din Orchestra <<Lăutarii>> mi-au cântat, maestrul m-a felicitat, a fost frumos, m-am emoționat”,a povestit interpreta.  

„Mihăiță nu înțelege, dar bunica lui, mama mea, l-a educat foarte frumos, în sensul când vede o floare, să mi-o aducă mie. Orice floare pe care o vede pe drum, vrea să o rupă și să mi-o dea mie. Era atât de fericit diminieața. Ajungi la o vârstă în care înțelegi că nu-ți trebuie mare treabă, doar să fie cei dragi alături și sănătoși”, a continuat Mihaela. 

Mobilizare fără precedent printre vedete! Unde și cu cine au mers acestea la vot - VIDEO

Mihaela a primit multe mesaje și apeluri pe parcursul zilei, spune ea:„Telefonul meu s-a descărcat, l-am pus să se încarce pentru a mai reuși să răspund la mesaje. Mulțumesc tuturor oamenilor dragi, prietenilor și nu doar, eu nu reușesc să răspund”. 

„Nu pot să zic că am nevoie de daruri de la cineva, mi-am cumpărat eu o geantă bunicică, mi-am făcut singură un cadou. Până când nu pot să zic că mă năvălesc admiratorii, abia am anunțat că sunt divorțată. Eu sunt Moș Crăciunul meu, sunt omul care are grijă să fie totul ok, iar până la urmă, partea financiară nu e atât de importantă, cât cea sufletească”, a notat sărbătorita. 

7 ingrediente pe care nu ar trebui să le aplici niciodată pe tenul tău

E un ritual, ca de ziua ei de naștere să se simtă frumoasă, împlinită, să-și cumpere ceea ce dorește. „Asta este cel mai important, cel mai bine și frumos, atunci când cei dragi sunt sănătoși. Este puțin obositor, nu știu de ce m-am trezit mai obosită. Nu e așa cum îți programezi ziua, oricum apar impedimente. Eu am luat-o ca pe o zi obișnuită, dar machiajul Anastasiei mă face să mă simt ca la sărbătoare”, a spus Mihaela Tabură.

„Din păcate nu am avut atât de multe zile de naștere organizate de părinți, cum se organizează acum. Îmi amintesc, eram clasa a doua sau a treia, mama mi-a cumpărat o rochie roz, din atlas, era frumoasă. Mi-a făcut ziua de naștere la școală, cu copii. Asta a fost una dintre preferatele mele”, a povestit interpreta.

SURSĂ FOTO: Instagram/ mihaelatabura

Articole din aceeasi categorie