23.06.2022
Cum s-a schimbat viata lui Brad Pitt dupa despartirea de Angelina: „Dintotdeauna m-am simtit singur”

Brad Pitt, in varsta de 58 de ani, este, in mod incontestabil, unul dintre cei mai indragiti de la Hollywood. Desi are in conturi o avere colosala si isi permite sa-si indeplineasca orice capriciu, actorul nu se considera pe deplin fericit. 

Brad Pitt a oferit un interviu publicatiei GQ din Marea Britanie in care a vorbit despre cele mai grele momente prin care a trecut si despre felul in care i s-a schimbat viata dupa despartirea cu scandal de Angelina Jolie. Actorul sustine ca suferinta si dezamagirea sunt doua constante ale vietii si ca dezvoltarea emotionala este imposibila fara ele.

„Cred ca inima fiecaruia dintre noi este franta, intr-un fel. Dintotdeauna m-am simtit singur, inca din copilarie. Recent am descoperit caldura familiei si prietenilor. Atunci cand ai puterea sa porti in sufletul tau atat bucurii, cat si dureri poti spune ca esti matur si te-ai dezvoltat", a declarat Brad.

Brad Pitt a renuntat la alcool si la tutun

Actorul a vorbit si despre lupta cu dependenta de alcool si tutun. Brad Pitt a dezvaluit ca, timp de 18 luni, a participat la intrunirile unui grup de sprijin pentru a renunta la bauturile bahice.

Astea sunt notele pe care artistii le-au obtinut la Bacalaureat. Cine a fost sef de promotie - FOTO

Fumator inrait, Brad a decis sa renunte si la tutun. Pentru a nu fi tentat sa fumeze, actorul mesteca guma cu gust de nicotina.

Divortul dintre Brad si Angelina a fost unul puternic mediatizat si, in mod cert, i-a afectat foarte mult pe fostii parteneri de viata. Ei au decis sa se separe in 2016, insa divortul a fost pronuntat oficial abia trei ani mai tarziu. Nu au lipsit acuzatiile pe care si le-au adus, iar lupta pentru custodia celor sase copii pe care ii au a fost una acerba. 

Maxim Zavidia a recunoscut cum face fata oboselii si stresului! Vezi unde a „evadat” artistul pentru a redobandi noi puteri si multa energie - FOTO

Actorii s-au cunoscut in 2004, pe platoul de filmare al peliculei „Mr. and Mrs. Smith", in care au jucat un cuplu. La acea vreme, Brad Pitt inca era casatorit cu Jennifer Aniston. In anul 2014, Brad si Angelina s-au casatorit in cadrul unei ceremonii restranse care a avut loc la un castel din sudul Frantei.

Articole din aceeasi categorie