21.01.2022
Cum reuseste Cher sa se mentina in forma la 75 de ani. Legendara cantareata a dezvaluit rutina ei de fitness - FOTO

Cher le-a dezvaluit fanilor sai cum reuseste sa se mentina in forma la 75 de ani. Legendara cantareata a postat pe contul sau de Twitter rutina ei de antrenament, iar urmaritorii au fost impresionati de de faptul ca artista poate sa faca atat de mult sport. 

Cher este una dintre cele mai cunoscute cantarete din lume, iar faptul ca arata spectaculos la varsta de 75 de ani continua sa-i uimeasca pe toti. Cu toate acestea, se pare ca misterul a fost elucidat chiar de artista, caci aceasta a facut public secretul siluetei sale. Intr-o postare pe retelele de socializare, vedeta a spus ca sportul este cel care o ajuta sa arate atat de bine si a continuat sa divulge care este rutina sa de antrenament. 

„Tocmai am venit de la antremanetul pentru abdomen, Wall Sit, Zumba, Yoga si clasa de step”, a scris Cher pe contul sau de Twitter.

Antonia, perfecta intr-o tinuta din latex. Bruneta se mandreste cu o silueta impecabila dupa trei nasteri - FOTO

De asemenea, aceasta a continuat postarea cu o poveste in care a spus ca cineva i-a spus unei prietene apropiate ca a fost surprinsa sa o vada pe artista intr-o reclama mergand la fel cum o facea atunci cand era tanara. 

Cher a declarat in nenumarate randuri ca secretul unei vieti fericite este sa faci schimbari si sa nu iti pese de parerea nimanui. Aceasta a facut deseori schimbari radicale de look si nu a luat in seama criticile aduse de ceilalti. 

Anuntul facut de Adele, in lacrimi. Clipul video care i-a ingrijorat pe fani

„Cred ca oamenii nu ar trebui sa-si faca griji in legatura cu felul in care cineva se machiaza sau arata. Ar trebui sa aiba o viata. Un om trebuie sa se transforme, trebuie sa faca schimbari”, a declarat Cher. 

Mai mult, aceasta a marturisit ca oamenii ar trebui sa se obisnuiasca sa o vada uneori si fara machiaj pe fata si cu parul prins intr-un coc, pentru ca cel mai probabil atunci se intoarce de la sala. 

Artista considera ca „viata trebuie traita in propriile tale conditii” si aceasta este cheia fericirii. Cantareata este de parere ca atunci cand totul esueaza, un mic retus adus corpului pentru a-l infrumuseta este de foarte mare ajutor. 

Articole din aceeasi categorie