12.05.2023
Cum o cheama pe fiica nou-nascuta a lui Robert de Niro. Este al 7-lea copil al actorului in varsta de 79 de ani - FOTO/VIDEO

Robert de Niro (79 de ani) a dezvaluit recent ca a mai facut un copil, cu actuala lui iubita, insa nu a oferit prea multe detalii despre nou-nascut. La insistentele presei de peste Ocean, actorul a marturisit ca are o fetita, care a venit pe lume „din iubire” la data de 6 aprilie. Ce nume a primit.

Fetita lui Robert de Niro si a iubitei sale, Tiffany Chen, este motiv de bucurie in randul actorilor de la Hollywood. Colegii de breasla, in frunte cu Billy Crystal, s-au grabit sa-l felicite pe starul din Nasul pentru vestea incredibila.

Robert de Niro a confirmat ca are o fetita, nascuta la 6 aprilie, iar mama fetei este Tiffany Chen. Actorul a de dezvaluit realizatorilor emisiunii CBS Morning ca fetita a fost botezata Gia Virginia Chen-De Niro.

Gazda emisiunii, Gayle King, a dezvaluit ca l-a avut sambata trecuta in studioul emisiunii pe marele actor, insa acesta nu a mentionat ca mai are un copil. 

Mama lui Cristiano Ronaldo rupe tacerea! Ce a spus despre relatia fiului sau cu Georgina Rodriguez

„El a fost la noi sambata, stirea a iesit luni, asa ca l-am sunat: domnule de Niro, nu credeti ca puteati mentiona asta, macar in trecere? Iar el a spus: De fapt, m-am gandit la asta, dar noi discutam despre film si nu voiam sa abat discutia de la film.”, a spus realizatoare emisiunii de peste Ocean.

Gayle King a marturisit ca i-a cerut lui Robert de Niro o stire exclusiva, iar actorul a fost de acord sa-i spuna numele fetitei si sa-i trimita o poza cu micuta.

Primele imagini cu cel de-al 7-lea copil al lui Robert de Niro au ajuns in presa dupa ce au fost publicate de Daily Mail. Cineva a filmat-o pe iubita actorului cand isi plimba fetita pe strazile din oras. La vremea respectiva, nimeni nu stia daca nou-nascutul e baiat sau fata.

Misterul rochiei lui Kate Middleton, explicat! Detaliul vestimentar care a lasat fanii regali nedumeriti - FOTO

Starul din The Irishman a dezvaluit ca noul bebe a fost planuit si ca a venit pe lume din iubire.

Articole din aceeasi categorie