12.05.2023
Misterul rochiei lui Kate Middleton, explicat! Detaliul vestimentar care a lasat fanii regali nedumeriti - FOTO

Printesa de Wales a impresionat cu tinuta ei in ziua incoronarii, fiind absolut spectaculoasa. Cu toate acestea, fanii regali au observat cu surprindere ca rochia de la Westminster Abbey arata diferit in fotografiile oficiale facute ulterior.

Kate Middleton a pozat pentru portretele oficiale, cu ocazia incoronarii regelui Charles al III-lea, oferindu-le fanilor imaginea de ansamblu a rochiei sale.

Cand aceasta a ajuns la Westminster Abbey, pentru incoronarea lui Charles si a Camillei, rochia semnata Alexander McQueen era acoperita in mare masura de mantaua Ordinului regal Victorian.

Aceasta a continuat sa poarte mantaua in timpului aparitiei la balconul Buckingham Palace, dar a renuntat la piesa vestimentara cand a facut fotografiile oficiale pentru incoronare.

Horoscop 13 mai 2023. Zodia care scapa dintr-o relatie toxica. Incearca sa-si regaseasca echilibrul

Fanii au observat insa ca decolteul rochiei, in V, din poza oficiala, este diferit de cel al rochiei cu care Kate a venit la Westminster Abbey, acolo unde decolteul parea rotund.

Observatia a devenit virala si a dus chiar la speculatia ca printesa ar fi avut doua rochii asemanatoare. Cu toate acestea, misterul decolteului pare sa fi fost explicat - de pare ca, pe rochie, era un detaliu detasabil.

Ceanu Zheng spune lucrurilor pe nume! Bloggerul a dezvaluit ce relatie il leaga cu Iuliana Beregoi - VIDEO

Conform expertului regal Alastair Bruce, Kate Middleton a purtat o capa aditionala peste partea de sus a rochiei pentru a o proteja de mantia grea si de lanturile supradimensionate.

Acesta a explicat pe Twitter: „O capa aditionala pentru a complimenta mantia, colanul si a proteja rochia”.

Articole din aceeasi categorie