12.05.2023
Mama lui Cristiano Ronaldo rupe tacerea! Ce a spus despre relatia fiului sau cu Georgina Rodriguez

Relatia dintre Cristiano Ronaldo si Georgina este din ce in ce mai dezbatuta, mai ales in presa din strainatate. In ultima vreme au aparut mai multe informatii conform carora celebrul fotbalist ar fi dezgustat la propriu de partenera sa, iar mama acestuia a clarificat definitiv situatia! Iata ce a spus Dolores Aveiro!

Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez formeaza unul dintre cele mai cunoscute cupluri din intreaga lume. La scurt timp dupa ce au aparut zvonuri conform carora cei doi ar urma sa se separe, mama celebrului fotbalist a intervenit, comentand subiectul care sta pe buzele tuturor.

Aflata la deschiderea magazinului sau din Madeira, Dolores Aveiro, in varsta de 68 de ani, a vorbit despre relatia fiului sau cu modelul argentinian care i-a daruit doi copii.

Antrenorul personal al actritei Blake Lively da tot din casa. Secretul vedetei pentru o silueta de invidiat chiar si dupa patru sarcini

„Sunt numai minciuni. Fiecare cuplu se mai cearta, dar ce s-a scris nu este adevarat.”, a spus Dolores Aveiro, potrivit dailymail.co.uk.

Ceanu Zheng spune lucrurilor pe nume! Bloggerul a dezvaluit ce relatie il leaga cu Iuliana Beregoi - VIDEO

Suma impresionanta pe care ar putea sa o castige Georgina daca s-ar desparti de Ronaldo

Averea lui Cristiano Ronaldo se ridica in acest moment la aproximativ 1 miliard de euro si, conform presei portugheze, Georgina Rodriguez are dreptul de a incasa, in urma unei eventuale separari, nu mai putin de 35% din suma fabuloasa a fotbalistului lui Al-Nassr.

Pe scurt, modelul argentinian ar pune mana pe aproximativ 350 de milioane de euro.

Articole din aceeasi categorie