19.02.2022
Speak si Stefania, nevoiti sa traiasca cu 50 lei: „Plangeam in zilele alea pentru ca…”

Speak si Stefania formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din Romania, cu atat mai mult cu cat cei doi au fost in aventura vietii lor, participand la emisiunea concurs „Asia Express'. In timpul filmarilor, Speak si-a surprins iubita cu o cerere in casatorie.

Ei bine, nunta inca nu a avut loc din cauza pandemiei, insa cei doi indragostiti asteapta cu nerabdare marele eveniment. De-a lungul celor patru ani de relatie, Speak si Stefania au trecut prin numeroase incercari. Recent, au povestit in cadrul unui podcast cum au fost nevoiti sa traiasca o saptamana cu 50 lei.

Cei doi erau la inceputul povestii lor de dragoste, iar Speak, pe numele sau real Stefan Sprianu, a achizitionat o camera de filmat in valoare de 130 milioane lei vechi.

„Cand am cumparat o camera, am dat 130 de milioane. Erau toti banii pe care-i aveam. Am stat mult pana i-am strans, nu iti imagina. Abia i-am strans. Asta acum 3 sau 4 ani', a declarat Speak in podcastului lui Codin Maticiuc.

Olga Verbitchi a lansat un nou hit despre dragoste! Melodia a acumulat in doar o zi peste 20 de mii de vizualizari: „E despre cat de usor este pentru cineva sa cedeze si sa nu ofere inapoi ceea ce primeste” - VIDEO

In urma acestei decizii, cei doi au ramas doar cu 50 de lei si au fost nevoiti sa-i gestioneze timp de o saptamana. Stefania a marturisit ca isi dorea o ciocolata, insa nu avea cum sa o cumpere.

„Am ramas cu 50 de lei pentru o saptamana amandoi. Eu plangeam in zilele alea pentru ca nu aveam bani sa imi iau o ciocolata', a completat Stefania.

Cat despre bugetul actual, cei doi parteneri sunt la poli opusi cand vine vorba de cheltuieli. Potrivit spuselor lor, Speak este mult mai chibzuit, iar iubita lui cheltuitoare. Desi banii sunt la comun pe firma, conturile personale sunt separate.

„Muzica in Romania nu aduce bani. Daca vrei sa faci ceva premium trebuie sa cheltui. (…) Avem conturi separate', a mai spus cantaretul.

Stefania a povestit in cadrul podcastului lui Codin Maticiuc ca nu stie suma pe care o are in cont si nici nu vrea sa stie pentru ca ar cheltui mai mult decat o face deja.

„Eu voi fi milionara. Oamenii de acasa poate se gandesc ca voi fi milionara in bani. La mine sa fii milionara inseamna sa am cat sa nu ma deranjeze ca traiesc. Eu nu pun limite. Libertatea de a face orice…

(…) Tot ce inseamna bani este la Stefan. El are grija. Eu nu vreau sa stiu cat am, pentru ca asta inseamna ca as putea sa stiu cat as putea cheltui. Nu stiu cati bani am in cont. Pot sa estimez asa o suma', a marturisit iubita lui Speak, potrivit Libertatea.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie